U17-es válogatott

Emberelőnyben sem tudtunk nyerni a belgák ellen

A magyar U17-es labdarúgó-válogatott 2-2-es döntetlent játszott a több mint egy félidőt emberhátrányban játszó Belgium ellen.

U17-es válogatottunk nem indult győzelemmel - Fotó:mlsz.hu

A Pisont István vezette magyar U17-es labdarúgó-válogatott Belgium korosztályos csapatát fogadta Telkiben az Európa-bajnoki selejtezők elitkörében. Nem kezdődött jól a magyar együttes számára a találkozó, a 22. percben egy jobb oldali beadás után Dendoncker fejelt Hrabina kapujába (0-1).

Nem adta fel azonban a magyar együttes: a 34. percben Berecz passzával ugrott ki Tóth, majd a jobb alsóba lőtt (1-1). Már az első félidő hosszabbításában jártunk, amikor Van Den Ackerveken gólhelyzetben szabálytalankodott Bobál Gergellyel szemben, amiért piros lapot kapott. A szabadrúgást Németh Márió csavarta a jobb felső sarokba (2-1).

A fordulás után tíz emberrel is egyenlítettek a belgák, Dehond egy kapufáról kipattanó lövést váltott gólra (2-2). A gól után küzdött ugyan a magyar csapat, de inkább a 10 emberrel játszó belgák előtt adódott lehetőség arra, hogy megnyerjék a meccset. Így tulajdonképpen emberelőnyben is örülnünk kell annak, hogy nem veszítettük el a selejtezőt.