La Liga

Sosem gondoltam, hogy a Barcelona legjobb góllövője lehetek - Messi

Lionel Messi a Barcelona keddi, Granada elleni 5-3-as győzelméből mesterhármassal vette ki a részét, amivel már 234 gólnál tart a csapat mezében, és ezzel a klub valaha volt leggólerősebb játékosának számít. Egy interjúban a csúcsdöntéssel kapcsolatos érzéseiről beszélt.

"Majd' kiugrok a bőrömből! Soha nem gondoltam, hogy egyszer én lehetek a Barcelona legjobb góllövője" - mondta a háromszoros aranylabdás argentin hazája Olé című sportnapilapjának. - "Nem tudom, hogy ezek között volt-e a valaha volt legszebb gólom. Amikor vége van egy meccsnek, minden gólom egyformán fontossá válik számomra. Az első, amit a Barcelonában lőttem ugyanannyira, mint az utolsó és az összes többi. Mind nagyon különlegesek számomra."

Messi kiemelte, hogy mennyire hálás a klubnak, amely hozzájárult a kezeléséhez, amikor 11 éves korában kiderült, hogy növekedési hormon-rendellenességben szenved.

"Mindig vissza akartam fizetni a Barcelonának, amit értem tettek, és nagyon büszkévé tesz, hogy most már a klub történelmének a része lehetek. De ez nem sikerülhetett volna a társaim segítsége nélkül" - mondta a csatár, aki köszönetet mondott az argentin szurkolóknak is a támogatásukért.