Edzőkérdés

Továbbra is keresi a menedzserét a Wolverhampton Wanderers

A klub elnöke elmondta, hogy már a második körös interjúkon is túl vannak, néhány nagyon jó jelöltet láttak.

Lee Clark lehet az egyik jelöltLee Clark lehet az egyik jelölt

Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Wolverhampton Wanderers vezetősége hétfőn menesztette Mick McCarthy edzőt. Az 53 éves tréner 2006 júliusa óta irányította a csapatot, amellyel 2009-ben jutott fel a Premier League-be. Most azért kellett felállnia a kispadról, mert a hétvégén a West Bromwich Albiontól elszenvedett 5-1-es kudarc sorozatban negyedik bajnoki veresége volt az együttesnek, amely így visszacsúszott a kieső zónába.

Jez Moxey, a Farkasok vezérigazgatója nem akarja elsietni az új szakember kinevezését, elmondása szerint a tárgyalások felénél tartanak. Angol sajtóhírek arról számoltak be, hogy a korábbi favorit, Alan Curbishley a csütörtöki tárgyalások után már nem számít esélyesnek.

"Mit mondhatnék, körülbelül a felénél vagyunk a folyamatoknak. Találkoztunk néhány nagyon jó jelölttel, túl vagyunk az interjúk második körén. Ez a munka egy bizonyos típusú szakembert igényel, valakit, aki tőlünk teljes elkötelezettséget kap."

A klub ügyvezetője kitért a Huddersfield nemrég menesztett menedzserére, Lee Clarkra is.

"Kijelentettük, hogy ezt a munkát nem akarjuk rábízni egy kezdőre. Lee Clark a Huddersfilednél egyértelműen jó munkát végzett és tisztában vagyunk vele, hogy hirtelen szabad lett. Nehéz azonban számunkra konkrét nevekről beszélni. Mindenkit biztosítottunk, hogy bizalmas információkat nem adunk ki, nem fecsegjük ki a titkokat."