Átigazolás

Lemondott Tévezről a PSG

megosztom

A Paris Saint-Germainnek nem sikerült megállapodnia a Manchester Cityvel az angol klub argentin futballistájának, Carlos Téveznek az átigazolásáról.

Miután a PSG nem tudta megszerezni az angol David Beckhamet, s az AC Milan is kikosarazta a brazil Pato esetében, elsőszámú célnak Tévez megszerzését tartotta Carlo Ancelotti, a franciák új vezetőedzője.  

A sportigazgató, Leonardo szerint így nagy valószínűséggel nyárig várni kell a nagy nevek leigazolásával, de nem bánkódik, mert így is versenyképesnek tartja a csapatot, amely hárompontos előnnyel vezeti a francia bajnokságot a Montpellier előtt.
    
A 27 éves Tévez rossz viszonyban van klubjával. Októberben a City 600 ezer fontos bírságot szabott ki rá, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására az egyesület megfelezte a büntetést. Roberto Mancini vezetőedző ugyanakkor a közelmúltban azt mondta: azzal, hogy Tévez engedély nélkül hazatért Argentínába, minden hidat felégetett maga mögött. A futballistát a PSG-n kívül az AC Milan és az Internazionale környékezte meg.

További átigazolási hírekért, pletykákért kattints ide!

megosztom