Férfi kézilabda Eb

Jó volt látni, hogy a fiúk nem törtek össze - Vetési Iván

  • MTI
megosztom

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, Vetési Iván reméli, hogy kedden a szlovénok és szerdán a horvátok elleni Európa-bajnoki középdöntős mérkőzésen is a korábban megszokott több ezer szurkoló szorít majd az újvidéki arénában a férfi válogatottnak.

"Jó látni, hogy a fiúk nem törtek össze a vasárnapi, Izlandtól elszenvedett vereség után, hanem ugyanolyan elszántak, mint voltak korábban, amikor például legyőzték az olimpiai és világbajnok franciákat. Saját kezünkben van a sorsunk, vagyis ha kedden és szerdán is győzünk, akkor elődöntősök vagyunk. Éppen ezért nagyon bízom benne, hogy megint sok ezernyi szurkoló jön ki Újvidékre" - mondta Vetési Iván.

Kiemelte: hétfőn Budapesten és Szegeden is lehet jegyet venni az Eb-re, 10, 15 és 25 eurós áron a keddi és szerdai találkozókra. A belépőket az újvidéki csarnok északi, VIP-bejáratánál lehet átvenni a kora délutáni óráktól. Ezen kívül még az aréna jegypénztárai is nyitva lesznek, ott azonban a nagy érdeklődés miatt a jegyhez jutás nem garantált.  A magyarok kedden és szerdán is 20:10 órakor lépnek pályára.

megosztom