Haladás

A 35 éves Kenesei még nagyon nem akarja abbahagyni

A Haladás támadója úgy érzi, még egy ideig hasznára lehet a vasi csapatnak, nem gondolkozik a visszavonuláson.

Kenesei nem akar még visszavonulni - Fotó: vasnepe.hu

Kenesei Krisztián szombaton ünnepli 35. születésnapját. A rutinos gólvágó még nem gondol a visszavonulásra, néhány eredményes szezont ugyanis még eltöltene az élvonalban.

"Sajnos a bátyám belekeveredett a bundaügybe, ő nagyon hiányzik, de ezt leszámítva jól érzem magam, a sérülésem a múlté, jó hangulatban töltöm be a 35. életévemet - fogalmazott Kenesei Krisztián a vasnepe.hu-nak. - Érzem, hogy múlnak az évek, tudom, hogy egyszer abba kell hagynom a futballt, de még nagyon nem akarom szögre akasztani a csukát. Még másfél éves szerződés köt a Haladáshoz, ezt mindenképpen szeretném kitölteni, lehetőleg minél eredményesebben, minél több góllal. Aztán majd elgondolkodom a hogyan továbbon. Elképzelhető, hogyha akkor is jó erőben leszek, és még motiváltnak érzem magam, folytatni fogom. Most úgy érzem, hogy egy ideig még a segítségére lehetek a Haladásnak. Ennek szellemében dolgozom majd a felkészülési időszakban. A télen sem lazsáltam, igyekeztem formában tartani magamat, többek között egy debreceni teremtornán is részt vettem - amit meg is nyertünk. Visszatérve a Haladásra: nagyon sajnálom, hogy Aczél Zoli már nincs velünk, de örülök, hogy Artner Tamás személyében egy jó edzőt kaptunk - várom már a közös munkát. Nehéz tavasz vár ránk, de a kiesésre nem is gondolok, bízom a csapatban, az eredményes folytatásban. Ebben a hangulatban pedig ugye érthető, hogy nincs időm a visszavonuláson gondolkozni."

A jelenleg futó szezonban Kenesei három alkalommal volt eredményes 13 találkozón. A Haladás mezében eddig 72 bajnokin 33 gólt szerzett.