Átigazolás

Kovács Péter egy orvosi vizsgálatra van korábbi csapatától

Megegyezett a Strömsgodsettel, és a néhány nap múlva esedékes orvosi vizsgálata után két éves szerződést ír alá a klubbal Kovács Péter, aki a belga Lierse együttesét hagyta el a napokban.

Kovács karácsonykor bontotta fel a szerződését a Lierse-szel, és mindenben megegyezett a Strömsgodsettel a folytatásról. Január első napjaiban vesz részt a kötelező orvosi vizsgálatokon, utána pedig két évre ír alá a norvég klubhoz, amelynél 2006-ban és 2007-ben már játszott.

Kovács Péter köszönti a szurkolókat az Odd Grenland labdarúgójaként 2010-ben

Jostein Flo, a drammeni klub vezetőedzője örömét fejezte ki a magyar csatár leigazolása kapcsán, mivel szerinte a közel kétméteres játékost jól tudják majd hasznosítani a levegőben elöl és hátul is.

Kovács 1995-ben az Újpestben kezdte a pályafutását, majd a Vác labdarúgója volt. 1998-ban a finn Lahti volt az első észak-európai csapata, majd a Hakában szerepelt, mielőtt Norvégiába költözött volna. Utóbbi országban a Tromsöben, a Viking Stavangerben, a Strömsgodsetben és az Odd Grenlandban szerepelt, mielőtt 2010-ben a belga Lierse-be igazolt volna.