Chelsea

Fernando Torres kiosztotta a távozását pedzegető angol sajtót

A spanyol válogatott támadó szerint hazudik az angol sajtó, amikor a távozását pedzegeti a Chelsea-től.

Fernando Torres beszólt - Fotó: AFP

Fernando Torres szerint tiszteletlenség megkérdőjelezni a teljesítményét. A spanyol támadó a League Canal +-nak adott interjújában elmondta, csak a jövőre koncentrál, a múlttal már nem szeretne foglalkozni.

"Bármelyik játékosnak, amelyik tagja volt a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatottnak, nagyobb tiszteletet kellene adni. Ha visszatérek az én szintemre, újra nélkülözhetetlen leszek a csapatnak. A múlt számomra értéktelen, csak a jelen számít, megfelelő motivációm van, hogy megküzdjek a helyemért."

Kijelentette: a legnagyobb riválisaként számon tartott, spanyol bajnokság góllövőlistájának élén álló Roberto Soldadónak természetesen helye van a válogatottban.

A Chelsea támadója szót ejtett arról is, hogy az angol sajtóban szinte naponta bukkannak fel távozásával kapcsolatban a hírek.

"Amikor olvastam valamit a spanyol sajtóban, nem hittem el. Amikor elolvastam az angol sajtót, tudtam, hogy hazudnak" - jelentette ki Torres, aki szerint a Liverpool-szurkolók azért utálják, mert nem tudják az eligazolásával kapcsolatban a teljes igazságot, csak annak a tizedét. Ennek ellenére az Anfield Roadon elmondása szerint felejthetetlen és felülmúlhatatlan emlékekben volt része.