Futsal

Újabb vereséget szenvedett Szlovéniától a magyar válogatott

Címkék:

A vb-selejtezők előtt álló futsalválogatottunk második szlovéniai felkészülési mérkőzésén 6-4-es vereséget szenvedett a hazaiaktól.

A szombati 3-1-es hazai győzelem után mai visszavágási esélyeinket csökkentette, hogy Lódi Tamás sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot. Az első három percben, a házigazdák lerohanták a mieinket, és a harmadik percben már 3-0-ra vezetettek. A 4-1-es hazai vezetés után sebességet váltottak a mieink, zsinórban három gólt szereztek, és 4-4-re módosították az állást.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott,majd kiállították Dróth Zoltánt, a szlovénok pedig kihasználták az emberelőnyt, és visszavették a vezetést. A hajrában ugyanis a hazaiak egy lepattanó labdát megszerezve újabb gólt lőttek, és 6-4-re megnyerték a mérkőzést.

"Borzasztóan kezdtük a mérkőzést, egy védelmi hibánkból és két kontrából pár perc alatt három gólt szereztek a hazaiak - mondta Frank Tamás szövetségi edző az mlsz.hu-nak. - Játékosaim csak a bírók érdekes döntéseit követően kezdtek el nagyobb hőfokon játszani, ekkor már jól védekeztünk, belőttük a helyzeteinket és sikerült egyenlítenünk. A második félidőben kiegyenlített volt a játék, de a gólokat a hazaiak szerezték. Bár a körülmények nem nekünk kedveztek, Szlovénia nem érdemtelenül győzött. Nekünk szokni kell még ezt a magas játéksebességet, mert egyelőre sokat hibázunk az ilyen nagy iramú meccseken. A vereség ellenére erőt meríthetünk ebből a mérkőzésből, hiszen az első négy-öt perctől eltekintve pariban voltunk a szlovénokkal."

Felkészülési mérkőzés
Szlovénia-Magyarország 6-4 (4-4)
Szlovénia-Magyarország 6-4 (4-4)
Magyarország: Reveland Zoltán - Gyurcsányi Zsolt, Tóth Szabolcs, Harnisch Ákos, Dróth Zoltán
Cserék: Pallai Gábor, Németh Péter, Dávid Richárd, Csopaki István, Lovas Norbert, Simon Ádám, Simon Zsolt
Magyar gólszerzők: Gyurcsányi 2, Lovas, Csopaki