Manchester City

Tévez-Pato cserét ajánl a Milan

megosztom

Az AC Milan a sérülékeny brazil Patót ajánlaná fel cserében Carlos Tévezért, de az angolok nem hajlanak az üzletre.

Tévez a Milanban folytatná - Fotó: AFP

A Daily Star úgy tudja, az AC Milan hajlandó lenne felajánlani Patót Carlos Tévezért cserébe a Manchester Citynek. Az hetek óta köztudott, hogy a milánói sztárcsapat télen mindenképpen szeretné leigazolni a balhés argentint. A City vezetői már kijelentették: szívesen tárgyalnak játékosukról, de csakis végleg adnák el, kölcsönről nem lehet szó.

A vételár azonban továbbra sem csökken, 40 millió fontról indítaná a tárgyalásokat az angol egyesület. Az olasz klub azonban nem akar jelentős összeget áldozni Tévezre, ezért egy csereüzletet ajánl: az évek óta kisebb-nagyobb sérülésekkel küzdő Paót ajánlják fel a Citynek. Az angol lap azonban úgy tudja, Roberto Mancini menedzser nem támogatja a brazil támadó szerződtetését.

Mint ismert, a City argentin támadója megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Ezt követően Roberto Mancini, a csapat menedzsere elmondta, nem akarja többet a klubban látni. A Manchester City továbbá 1 millió fontra büntette, ami a maximális büntetési tétel volt a szabályok szerint. A hivatásos futballisták szervezete azonban nem járult hozzá ahhoz, hogy a klub négyheti fizetésétől megfossza Carlos Tévezt, és megfelezte a szerintük renitenskedő játékos büntetését. A csatár csak a csapattól elkülönítve, egyedül edzhetett, pár hete azonban engedély nélkül hazautazott Argentínába, ahol most is tartózkodik.

megosztom