Manchester City

Már nem bíznak Carlos Tévez visszatérésében

megosztom

A Manchester Citynél lemondtak a balhés argentinról, akit az Internazionale vásárolhat ki a szerződéséből januárban.

Carlos Tévez már nem tér vissza

Bár a Manchester Citynél még egyesek várják, lehet, hogy az Argentínába utazott Carlos Tévez soha sem tér vissza Angliába. Angol források szerint a támadóról már lemondtak a klub vezetői, ezért januárban mindenképpen értékesíteni szeretnék. A hírek arról szólnak, hogy az Internazionale elnöke, Massimo Moratti 30 millió fontos ajánlatot készül érte tenni januárban.

Mint ismert, a City argentin támadója megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Ezt követően Roberto Mancini, a csapat menedzsere elmondta, nem akarja többet a klubban látni. A Manchester City továbbá 1 millió fontra büntette, ami a maximális büntetési tétel volt a szabályok szerint.

A hivatásos futballisták szervezete azonban nem járult hozzá ahhoz, hogy a klub négyheti fizetésétől megfossza Carlos Tévezt, és megfelezte a szerintük renitenskedő játékos büntetését.Carlos Tévez csak a csapattól elkülönítve, egyedül edzhetett. Ezt követően múlt héten Carlos Tévez engedély nélkül hazautazott Dél-Amerikába azóta a klubnál nem tudnak róla semmit.

megosztom