Manchester City

Tévez engedély nélkül utazott haza a családjához, újabb büntetés várható

  • MTI
megosztom

Nem csitulnak a hullámok Carlos Tévez körül: az argentin labdarúgó ezúttal azzal haragította magára a Manchester City vezetőségét, hogy engedély nélkül hazautazott.

Tévez újabb büntetésre számíthat
Októberben a klub 600 ezer fontos bírságot szabott ki a 27 éves játékosra, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására a City megfelezte a büntetést, ám az edzéseket azóta sem látogathatta.

A dél-amerikai játékos elvileg szerdán kezdte volna meg az egyéni tréninget, ám kiderült, hogy elutazott Argentínába, hogy lássa a családját. A Premier League-ben éllovas egyesület válaszul közölte, hogy a légiósnak további fegyelmi intézkedésekkel kell szembenéznie.

Menedzsmentje szerint Tévez - aki korábban bejelentette, hogy a bírsága miatt pert fontolgat Roberto Mancini vezetőedző ellen rágalmazás okán - a januári átigazolási időszakban elhagyja a manchesterieket. A klub ugyanakkor fenntartja, hogy csak akkor adja el őt 2012 elején, ha megfizetik a 40 millió fontos árát. A játékos szerződése még csaknem három évig él.

megosztom