Női kézilabda

Zácsik és Kovacsics is ott van a Kárpát Kupára készülő keretben

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, a norvég Karl Erik Böhn kihirdette a romániai Kárpát Kupára készülő 20 fős keretet.

A november 18. és 20. között megrendezésre kerülő felkészülési tornán a mienk a házigazda Romániával, Szerbiával valamint Macedóniábal mérkőznek majd meg.

Karl Erik Böhn keretében ezúttal nincs ott a combsérüléssel bajlódó győri szélső, Vérten Orsolya, az ő helyére a kapitány a veszprémi Juhász Gabriellát hívta be. Ott van a húsz fős keretben a győri Kovacsics Anikó és a ferencvárosi Zácsik Szandra is, Planéta Szimonetta személyében pedig egy újonc is tagja a csapatnak.

A magyar női kézilabda válogatott november 14-én Debrecenben kezdi meg a felkészülését a viadalra, majd innen utaznak el Szörényvár, a Kárpát Kupa helyszínére.

A magyar válogatott kerete
Kárpát Kupa
Kapusok: Herr Orsolya (Siófok-Galerius Fürdő), Kiss Éva (Veszprém Barabás)
Jobbszélsők: Bódi Bernadett (Siófok-Galerius Fürdő), Kovacsicz Mónika (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Jobbátlövők: Hornyák Ágnes (Győri Audi ETO), Kovács Anna (ÉTV-Érd), Rédei-Soós Viktória (Hypo, osztrák), Planéta Szimonetta (Győri Audi ETO)
Irányítók: Görbicz Anita (Győri Audi ETO), Szucsánszki Zita (FTC-Rail Cargo Hungaria), Kovacsics Anikó (Győri Audi ETO KC)
Beállók: Cifra Anita (FTC-Rail Cargo Hungaria), Szabó Valéria (Zvezda Zvenigorod, orosz), Szamoránsky Piroska (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balátlövők: Bulath Anita (Veszprém Barabás), Szekeres Klára (ÉTV-Érd), Tomori Zsuzsanna (FTC-Rail Cargo Hungaria), Zácsik Szandra (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balszélsők: Juhász Gabriella (Veszprém Barabás), Vincze Melinda (ÉTV-Érd).

 

Kárpát Kupa
a program
November 18.
15:45 Szerbia-Macedónia
18:00 Románia-Magyarország
November 19.
13:45 Magyarország-Szerbia
16:00 Románia-Macedónia
November 20.
9:45 Macedónia-Magyarország
12:00 Románia-Szerbia