Serie A

Gabriele Sandrira emlékeznek Rómában, Borriello a Genoához kerülhet

A Palermo edzője szerződést hosszabbított. A 2007-ben elhunyt Lazio szurkolóra, Gabriele Sandrira emlékeznek a csapatok a vasárnapi Lazio-Parma összecsapáson.A Palermo edzője szerződést hosszabbított. Marco Boriello visszatérhet Genoába. Serie A híreink röviden.

Lazio-Parma: Gabriele Sandrira emlékeznek

A Lazio Gabriele Sandri emlékére készített mezeA 2007 november 11-én elhunyt Lazio szurkolóra, Gabriele Sandrira emlékeznek vasárnap délután a Stadio Olimpicoban. A Lazio-Parma találkozón a hazai csapat, a Gabriele Sandri emlékére létrehozott alapítvány logóját viseli majd a mezén. A "jótékonysági akcióhoz" csatlakozott a Parma, illetve a harmadosztályú Triestina csapata is. Gabriele Sandri 26 éves korábban veszítette életét, miután egy Arezzo melletti parkolóban lelőtte őt Luigi Spaccarotella, az autópálya rendőrség egyik alkalmazottja.

Palermo: Devis Mangia még két évig marad

2013. június 30-ig meghosszabbította szerződését az olasz bajnokságban szereplő Palermo vezetőedzője. Devis Mangia korábban a szicíliai klub utánpótlás (primavera) csapatát irányította, nyáron nevezték ki a Palermo edzőjének, miután Maurizio Zamparini elnök menesztette Stefano Piolit. Mangia - aki Vincenzo Montella után a Serie A második legfiatalabb szakvezetője - új megállapodása értelmében, 300 ezer eurót kereshet évente. 

Borriello távozhat a Romától

Szinte biztos, hogy a téli átigazolási időszakban minimum egy csatárral megerősíti csapatát Enrico Preziosi, a Genoa elnöke. Az Il Secolo XIX című genovai lapnak nyilatkozva Preziosi elmondta, Diego Milito visszahozatalára kevés az esély, de Marco Borriello kölcsönvételének lehet realitása. A Roma támadója ebben az idényben mindössze 6 meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett.  A 29 éves csatár korábban már játszott a Genoában, nem is rosszul: a 2007-2008-as szezonban 35 találkozón 19 alkalommal volt eredményes.

A Serie A-ban a 11. helyen álló Genoa, Borriello mellett Amaurit és Alberto Gilardinót is szívesen leigazolná.