Kézilabda

Karabatic szétkaphatja a Kielt

  • VNA

Thierry Omeyer kapus után Daniel Narcisse-t is hazacsábíthatja a Montpellierhez az egykoron a világ legjobb kézilabdázójának megválasztott Nikola Karabatic.

Jelenleg is francia válogatott sztárjátékosai röpítik a THW Kiel férfi kézilabda csapatát, amely azonban komoly válsággal is szembenézhet, amennyiben Thierry Omeyer kapust követve a másik francia klasszis, Daniel Narcisse is hazaigazol a Montpellierhez. Az átigazolási szálakat állítólag az egykoron a világ legjobbjának is megválasztott Nikola Karabatic mozgatja a háttérben, aki korábban maga is játszott a múlt héten Szegeden gálázó Kielnél.

Nikola Karabatic honfitársait csábítja haza
A francia válogatott kapusának 2013-ban jár le a szerződése, aki ezt követően már a francia bajnoknál folytatja pályafutását. A Sport Bildnek adott nyilatkozatában ugyanakkor Karabatic nem zárja ki azt sem, hogy Omeyer már korábban csatlakozik a Montpellierhez, ráadásul szerinte ebben az esetben már Narcisse sem akarna a Kielnél tovább játszani. A mostani hírek különösen azért aktuálisak, mert a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a német rekordbajnok Kiel vasárnap éppen a Karabatic-csal felálló Montpelliert fogadja.