NB I

Sallói István lett a Kecskemét klubigazgatója

Sallóitól azt várja Rózsa Pál tulajdonos, hogy magasabb szintre fejlődjön a klub, Török László pedig az utánpótlásnál kap szerepet.

Sallói István az új klubigazgató a KTE-nél - Fotó:origo.hu

A KTE tulajdonosi köre a klub fejlődésének érdekében új menedzsment felállítása mellett döntött. Az egyesület tulajdonosai megegyeztek Sallói Istvánnal és Török Lászlóval. Sallói klubigazgatói feladatokat látja el, feladata elsősorban a klub eredményes működtetéséhez szükséges háttér biztosítása, a menedzsment irányítása és a nemzetközi kapcsolatok kialakítása lesz - számolt be a kecskemetite.hu.

Török László a távozó Reszeli Soós István pozícióját veszi át az utánpólásnál, megtartva az NB III-as edzői feladatait.

"Négy éve kerestük meg először Sallói Istvánt, akkor még nem sikerült megállapodnunk, de kialakult köztünk egy nagyon jó viszony. Sokszor kérhettünk tőle tanácsot vagy segítséget és az elmúlt évben ez az együttműködés egyre intenzívebb lett, például a nemzetközi kupameccseink szervezésében már aktívan is részt vett. Örülünk, hogy elvállalta ezt a feladatot és biztosak vagyunk benne, hogy a vezetésével a klub magasabb szintre fog fejlődni - mondta Rózsa Pál, a csapat tulajdonosa. - Török László az elmúlt években folyamatosan képezte magát, jelenleg már az UEFA Pro Licences tanfolyamát végzi. Ismeri a helyi viszonyokat, problémákat, kollégákat, ezért bíztuk rá az utánpótlás szakmai irányítását."