DVSC-TEVA

A Siófok beásta magát a kapuja elé - Mészáros Norbert

A DVSC-TEVA védője elmondta, a Balaton-partiak elleni találkozó elején rá kellett döbbenniük, hogy olyan gárda lesz az ellenfelük, amely ellen nagyon nehéz futballozni.

Mészáros Norbert szerint nem történt tragédia - Fotó: sportandmedia.com

Pénteken 0-0-s döntetlent játszott a DVSC-TEVA csapata Siófokon, így megszakadt a vendégek hétmeccses győzelmi sorozata. A Debrecen szerencséje azonban az volt, hogy egy nappal később a Győr sem tudott nyerni Kaposváron, így maradtak az OTP Bank Liga első helyén.
 
"Nem állítom, hogy mindig a Győr teljesítményét figyeljük, de nem jött rosszul, hogy a zöld-fehérek is 0-0-át játszottak Kaposváron - mondta a haon.hu-nak Mészáros Norbert, a csapat védője.  - Sajnálom, hogy csak ikszre voltunk jók a Balaton partján, úgy vélem, inkább otthagytunk két pontot, mint nyertünk egyet. Siófokra is úgy utaztunk, hogy nyerni szeretnénk, de rögtön az elején rá kellett döbbennünk, ezúttal egy olyan gárda lesz az ellenfelünk, amely ellen nagyon nehéz futballozni. A hazaiak beásták magukat a kapujuk elé és mi tagadás, mi sem találtunk most a ritmust... Ez benne van a pakliban, hét nyert találkozó után idegenben döntetlenre végeztünk, de azon vagyunk, hogy a következő körben ismét miénk legyen a három pont! "
 
A DVSC-TEVA legközelebb a Paks együttesével találkozik, a játékosoknak már az a találkozó jár a fejükben.
 
"Úgy vélem, mindenki értékelte magában a siófoki meccset, hétfőn ismét edzés van és onnantól kezdve már a Paks ellen készülünk, az atomvárosiak ellen megszerezhetjük azokat a pontokat, amit a Balatonnál elvesztettünk."