Karrier

Tévez elfogadta, hogy maradnia kell a Citynél

Angol beszámolók szerint Carlos Tévez beletörődött abba, hogy a Manchester City játékosa marad, mivel klubja nem kapott elfogadható ajánlatot érte a nyáron.

Tévez beletörődött abba, hogy a Manchester City játékosa marad

"Lehetetlenségnek tűnik, hogy távozzon, és ezzel ő is tisztában van" - hivatkozott a BBC egy futballistához közel álló forrásra.

Mint ismert, a 27 éves argentin csatár a szezon végén kijelentette, hogy távozik Manchesterből, és Angliából is, mivel utál a szigetországban élni, nincsenek barátai és családja is nagyon hiányzik neki. Nos, a hírek szerint felesége két gyermekükkel már a gyárvárosba költözött, így megoldódott a probléma. És ami a karrierje szempontjából a legfontosabb, az Internazionale és a Corinthians ugyan érdeklődött Tévez iránt, de nem nyújtott be olyan ajánlatot - ahogyan más klub sem -, amire rábólintottak volna a City vezetői, mondta el az említett forrás. A támadó így marad a kékmezesek játékosa.

Tévez maradása némi pikantériát is hordoz magában, hiszen az előző szezonban társgólkirály volt a Premier League-ben, egymaga szerezte a City góljainak harmadát, de a télen érkezett Edin Dzeko, és a nyáron - elvileg Tévez pótlására - szerződtetett Sergio Agüero brillírozott az eddigi mérkőzéseken, a bosnyák négy forduló után már hat, Maradona veje négy találatnál jár a bajnokságban. Vagyis Tévez helye sem tűnik béreltnek a City kezdőjében...

Az 59-szeres argentin válogatott támadó 2009 júliusában a városi rivális Unitedtől érkezett az Etihad Stadionba, öt évre írt alá.