Ferencváros

Tapogatózó, bizonytalan, tétova futballt láttam - Nagy Tamás

"Sem akarat, sem koncentráció nem volt megfelelő, feszültség és idegesség volt jellemző ránk, gátak voltak bennünk" - nyilatkozta Nagy Tamás a Haladás elleni vereség után.

Nagy Tamás nem volt elégedettPrukner László távozása után Nagy Tamás vette át ideiglenesen a Ferencváros irányítását, ám nem azt kapta első mérkőzésén, amire számított, a Haladás ugyanis 2-1-re nyert az Üllői úton.

„Semmi okom nincs arra, hogy magamat felmentsem, de megdöbbentő volt, hogy képtelen voltunk passzolni. Azok a szituációk alakultak ki, amire számítottunk, de szinte semmi nem jött vissza abból, amire készültünk. Sem akarat, sem koncentráció nem volt megfelelő, feszültség és idegesség volt jellemző ránk, gátak voltak bennünk. Egy profi sportolónak illene ezeket a gátakat felszabadítani. Elszánt akaratos játékot vártam volna, ehelyett egy tapogatózó, bizonytalan, tétova futballt láttam a pályán. Nem Végh Zoltánon múlt, hogy nem nyertünk. Nagyon bíztam abban, hogy két rutinos középpályás meg tudja oldani a középpályát, négy támadó szellemű labdarúgót játszattam abban bízva, hogy rá tudjuk erőltetni az akaratunkat az ellenfélre. Somaliát csak az edzéseken láttam játszani, ma is keveset mutatott meg magából" - mondta a frissen kinevezett vezetőedző a Sport TV kamerája előtt.