DVSC-TEVA

Adamo Coulibaly remekül megértette magát Kulcsár Tamással

A Debrecen francia támadója szerint az eredmény ellenére belülről nem volt könnyű találkozó a Vasas elleni, fontos volt, hogy az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert.

A francia támadó remek formában futballozott - Fotó: haon.hu

Adamo Coulibaly már tavasszal is a DVSC egyik legjobbja volt, a 2011-2012-es idénynyitón pedig három góllal is segítette csapatát a Vasas elleni 5-2-es sikerben.
 
- Szerettem volna jól kezdeni a szezont, és az elképzelésem megvalósult, ennél jobban talán nem is sikerülhetett volna, most nagyon boldog vagyok – kezdte a francia támadó a dvsc.hu-nak. - Örülök, hogy három góllal segíthettem a csapatot a győzelemhez. Tétmérkőzésen először játszottam Kulcsár Tamással együtt a támadósorban, nagyon jó csapatjátékos, remekül megértettük egymást a pályán, jó passzokat adott, az egyikből gólt is szereztem. Bajnoki találkozón még nem értem el mesterhármast Debrecenben, csak egyszer egy Ligakupa-meccsen, úgyhogy nagyon örülök, de annak még jobban, hogy nyertünk. Az eredmény ellenére belülről nem volt könnyű találkozó. Sokat számított, hogy az első félidőben háromgólos előnyre tettünk szert, majd jól folytattuk szünet után is, amikor jött egy rövidzárlat, és gyorsan kaptunk két gólt. Sikerült azonban javítani, és végül magabiztos győzelmet arattunk. A folytatásban is azon leszek, hogy újabb gólokkal segítsem a csapatot a sikerekhez.