Pröfi ökölvívás

Hihetetlen! Mostohaapja lőtte meg a bokszolónőt

Felfoghatatlan dolog történt egy női profi vb-mérkőzés előtt Berlinben, ahol mostohaapja lőtt rá az öltözőben a korábbi könnyűsúlyú világbajnoknőre.

Rola El-Halabi

Hihetetlen, de igaz! Péntek este a bemelegítés ideje alatt lőttek le egy bokszolónőt. Az egykori könnyűsúlyú német színekben versenyző libanoni Rola El-Halabi volt az áldozat, akit mostohaapja sebesített meg.

Először az őt védelmező két biztonsági embert sebesítette meg a lábán, majd ekkor lépett be az öltőzőbe a 26 éves bokszoló, akit a kezén és a lábán sebzett meg. A rendőrök szerencsére hamar a helyszínre értek, így nagyobb baj nem történt. A sebesülteket azonnal a kórházba szállították, még nem lehet tudni, milyen súlyos a sérülésük. Az incidensre azért kerülhetett sor, mert Rola El-Halabi korábban elbocsájtotta mostohaapját mint menedzserét, amiből vitáik adódtak.

Természetesen imádkozunk Roláért. Remélem, gyorsan kiheveri ezt a drámát és visszatér a ringbe. Sajnos ez a gyilkossági kísérlet beárnyékolja a többi, nagyszerű mérkőzést” – mondta a gála promótere, Eva Rolle.

Rola El-Halabi összecsapása egyébként a berlini esemény főmérkőzése lett volna. A többi összecsapást megrendezték, melyek közül négy címküzdelem volt.