AC Milan

Ibra az oroszlán, Patinho csodálatos - értékelt Galliani

Az AC Milan első embere el volt ájulva a sokáig csak szenvedő milánóiak játékosaitól a Napoli elleni 3-0-s győzelem után.

Galliani - Fotó: AFP

Adriano Galliani magasztalta a csapatot a Napoli elleni 3-0-s győzelem után, pedig a Milan sokáig csak egy véleményes tizenegyessel vezetett a nápolyiak ellen. A klub elnöke egyenként áradozott játékosairól az olasz sajtóban.

Ma a csapat a 20 évvel ezelőtti Milanra emlékeztetett engem. Az együttes jól játszott, Jankulovski teljesítménye igazi meglepetés volt számomra, több mint egy órát a pályán töltött egy nagyon hosszú kihagyás után. Az egész csapatnak szeretnék gratulálni. Van Bommel produkcióját is jónak ítélem meg, Alessandro Nesta és Thiago Silva is kifogástalan volt. Emanuelson és Boateng is jól szállt be, Patinho pedig csodálatos gólt szerzett. Ő egy varázslatos játékos, a gól-játszott perc aránya kimagasló. Ibra mindig úgy küzd, akár egy oroszlán, azt kell mondjam, De Sanctisnak három kivalló védése is volt. A közönség tüzesebb volt mint a Tottenham elleni BL-találkozón. Öt pont előnyünk van a második helyezettel szemben, hat a harmadikkal, tíz a negyedik helyezett előtt. Régóta vezetjük a tavellát, még tizenegy mérkőzésünk van hátra. Bármi is történjen, megtartjuk az első helyünket” – nyilatkozta a klubvezető.