Internazionale

Sneijder Mourinhóhoz hasonlítja Leonardót

„Leonardo nagyon rendes velünk. Jó edző, pontosan tudja, hogy kell irányítani egy csapatot épp úgy mint Jose Mourinho" - nyilatkozta a holland középpályás.

Wesley Sneijder edz - Fotó: AFP

Wesley Sneijder egy hosszabb sérülés után tért vissza nemrég, de lassan visszanyeri régi formáját.

„Jól vagyok, közel 100%-osan, hosszú és nehéz perióduson vagyok túl, de volt időm feltöltődni és arra, hogy újra elérjem a megszokott színvonalamat.”

A 26 éves középpályás továbbra is hisz az Inter bajnoki címében, szerinte kulcsfontosságú lehet a vasárnapi Juventus elleni összecsapás.

„Ha legyőzzük a Juventust, és folytatjuk a győzelmeinket, még nagyobb nyomást tudunk a Milanra és a Napolira helyezni, és mi ezt akarjuk. Nagyon nehéz és egyben fontos találkozó előtt állunk. Majd a végén kiderül, ki nyeri meg a Scudettót, de még mi vagyunk a bajnokok" – jegyezte meg a vb-ezüstérmes labdarúgó.

Természetesen szó esett az Inter edzőváltásairól is, az egykori Real Madrid futballista egyértelműen Leonardo érkezésével magyarázza a csapat teljesítményének látványos javulását.

„Leonardo nagyon rendes velünk. Jó edző, pontosan tudja, hogy kell irányítani egy csapatot épp úgy mint Jose Mourinho. Mindenki boldog mióta Leonardo hozzánk érkezett. hogy mit gondolok Benítezről? Mindig könnyű panaszkodni egy edzőre, aki távozott, de nem ildomos dolog. Nehéz periódus volt számára és számunkra is, de Benítez nem szólhat semmit az orvosi csapatra, vagy az elnökre, Massimo Morattira sem” – jelentette ki a kreatív középpályás.