NB I

Takács Ákossal előszerződést kötött a Győri ETO

Pintér Attila kifejezett kérésére szerződtette a Győr a Budapest Honvéd védőjét, akivel a Ferencvárosban már együtt dolgozott a vezetőedző.

Takács Ákos a Honvédban - Fotó: Pilise Gábor 2009Vedran Nikšić átigazolása után Takács Ákossal is szerződést kötött a Győri ETO. A Honvéd játékosa három éves előszerződést kötött a Rába-parti alakulattal. A 28 éves háromszoros magyar válogatott labdarúgó átigazolásával kapcsolatban Klement Tibor nyilatkozott a győri klub honlapján.

" A játékos menedzserével, Bognár Nándorral január elejétől dolgoztunk azon, hogy a mai napon aláírt szerződés mindenki számára elfogadható feltételeket tartalmazzon. A labdarúgót 2011.06.30-ig érvényes szerződés köti a Honvédhoz, így jelen pillanatban az előszerződés jogi intézménye realizálódhatott csak. A mai napon tárgyalásokat folytattak a klubok arról, hogy van-e lehetőség rá, hogy Takács Ákos már a mostani átigazolási időszaktól az ETO-t erősíthesse. Bízom benne, hogy a tárgyalások eredménnyel járnak majd, és a fiatalember rövidesen csapatunkat erősítheti. Pintér Attila kifejezett kérésére szerződtetjük a labdarúgót, akivel a Ferencvárosban már dolgozott a vezetőedző úr együtt. A mester külön kiemelte, hogy jobboldali védőként és védekező középpályásként is válogatott szintű teljesítményre képes a játékos" - fogalmazott a győri klub ügyvezető igazgatója.