Csúcsforma

A Feyenoord edzője Simont dicséri

Mario Been szerint a magyar szélső játéka nyereség volt a klub számára, és ezt a szurkolók is így gondolják, mert 95%-uk támogatná a magyar szélső leigazolását.

Ahogy arról délután beszámoltunk, a próbajátékon lévő Simon Krisztián találata döntötte el a Feyenoord mai felkészülési mérkőzését, melyet a holland csapat 1-0-ra nyert meg az ománi olimpiai válogatott ellen. A találkozót követően a klub vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a próbajátékon lévő magyar szélsőről a klub honlapján.

Nagyszerű erőpróba volt a mérkőzés számunkra, ugyanaz volt a problémánk, mint sokszor ebben a szezonban, az ellenfél 16-osáig jól játszottunk, ott elfogyott a tudomány. Nyolcvan százalékban jól játszottunk, de nehéz volt gólt szerezni. Simon játéka nyereség volt számunkra, és elégedett vagyok Gill Swertsszel is”- nyilatkozta a mérkőzést követően Mario Been vezetőedző.

Közben a legnépszerűbb holland klub szurkolói is véleményt mondtak Simon Krisztiánról. Az újpesti játékos szerződtetését több mint 1800 leadott szavazat után a fanatikusok 95%-a támogatja a Feyenoord legnagyobb szurkolói honlapján.