FTC

A Ferencvárosban folytatom - Csizmadia

Balog Zoltán már teljes erővel a tavaszra készül

Az elmúlt napokban több külföldi klub, köztük a török Trabzonspor neve is felmerült, mint a Fradi védőjének, Csizmadia Csabának a kérője. A tizenkétszeres válogatott játékos a zöld-fehér klub honlapjának nyilatkozva cáfolta a híreket, és azt mondta, nem is akar elmenni az Üllői útról. Csapattársa, Balog Zoltán szintén az ftc.hu-nak értékelte az őszi szezont.

Csizmadia Csaba a Ferencvárosban"Nem tervezem, hogy eligazolok - kezdte az ftc.hu-nak nyilatkozó Csizmadia. "Azzal sem foglalkozom, hogy milyen klubok nevét dobja be a sajtó, én a Ferencvárosban folytatom a pályafutásomat."

Arról, hogy a törökök az állítólagos kivásárlási árát, félmillió eurót fizettek volna érte, ennyit mondott: "valóban van a szerződésemben kivásárlási záradék, de ennek összege nem publikus."

A klub honlapja a védelem másik tagját, Balog Zoltánt kérte fel, hogy értékelje a Ferencváros őszi teljesítményét. "A szezon előtt mindenki kiegyezett volna ezzel a helyezéssel. Ahhoz képest, hogy egy teljesen új csapatot kellett építeni, nagyon jól szerepeltünk, de azért vannak fájó pontok... A hat vereség nagyon sok, ha legalább háromszor ikszet játszottunk volna, kedvezőbb lenne a helyzetünk. Úgy érzem, hogy még ennél is többre vagyunk képesek, egy jó téli alapozás után egy erős tavaszt produkálhatunk" - mondta a hátvéd.

A saját teljesítményéről így nyilatkozott: "nem volt könnyű dolgom, hiszen sérülések, formahanyatlás, eltiltások miatt gyakran változott a védelem összetétele. Az ősz második felére már stabilabbak lettünk hátul, főleg akkor teljesítettünk jól, amikor a középpályáról megfelelő támogatást kaptunk. Zalaegerszegen sajnos eltörött az orrom, de szerencsére csak egy meccset kellett kihagynom, most már teljesen rendben vagyok, készülök a januári kezdésre."

A Fradi közben Lázok Jánost szeretné megszerezni a Vasastól, és Fitost valamint Kulcsárt adnák érte cserébe.

Fotó: 2010, Németh Miklós