Premier League

Bale 45 millió fontot érne a City-nek

A Tottenham Hotspursnál mindenképpen szeretnék megtartani a 21 éves walesi szélsőt.

Gareth Bale_afp

A Manchester City 45 millió fontos ajánlatot készül tenni a Tottenham Hotspur középpályásáért, Gareth Bale-ért a goal.com információi szerint.

A honlap valószínűsíti, hogy készpénz mellett a magas fizetésű játékosait, Emmanuel Adebayort és Joleon Lescottot is felkínálja a City a londoni csapatnak a fiatal szélsőért. A Tottenhamnél viszont magabiztosak a vezetők, és úgy vélik, ellen tudnak állni a majd’ 15 milliárd forintnyi összegnek.

„Nincs esély arra, hogy Bale ebben a szezonban eligazoljon tőlünk. Ne aggódjanak, nem megy sehova”- mondta a londoni klub egyik belső informátora.

Jelenlegi klubjánál reménykednek benne, hogy a 21 éves játékos hamarosan aláírja új szerződését a Hotspurs-sel, amivel a Tottenham legjobban fizetett játékosa lehet. Ez azért is érdekes, mert a walesi szélső épp májusban hosszabbított a klubjával szerződést, amikor négy évre írt alá a csapathoz, bár a vezetők már akkor hat évre szerették volna magukhoz kötni.

Bale értéke a Bajnokok Ligája mérkőzések után nőtt meg ugrásszerűen, amelyeken kiváló teljesítményt nyújtott. A Tottenham mellesleg tavaly nyáron a Manchester United 20 millió fontos ajánlatát már elutasította, a mostani szezon végén viszont a hírek szerint a City mellett a Real Madrid is egy nagyszabású ajánlatra készül a walesi játékosért.