Budapest Honvéd

Supka Attila lesz az edző

A szakember határozatlan időre érkezik Kispestre

Visszatér Kispestre Supka Attila, aki 2011. január 1-jétől veszi át a Budapest Honvéd kispadját. A korábbi szakvezető, Massimo Morales novemberben mondott le, azóta Szalai László megbízott vezetőedzőként irányítja a csapatot.

Supka AtBudapest Honvéd címertila 2006-2008 között már edzősködött a Honvédnál, megnyerte a Magyar Kupát a csapattal. 2008 tavaszán a gyenge bajnoki szereplés miatt mondott le posztjáról. Korábbi kispesti megbízatása előtt Békéscsabán és Debrecenben dolgozott az NB I-ben, a Lokival két bajnoki címet szerzett. Szerződését azonban nem töltötte ki, mivel a csapat a 2006-07-es idény elején a macedón Rabotnicski ellen kiesett a nemzetközi kupaküzdelmekből.

Ez után szerződött Kispestre, ahol első évében megnyerték a Magyar Kupát, a második tavaszán azonban távozni kényszerült. Ezt követően Zalaegerszegeen dolgozott, de nem tudott sikeres lenni. Utoljára Cipruson edzősködött, egy ideje nem volt csapata.

A Honvéd most 2011. január 1-jétől határozatlan időre szerződtette a szakembert. A csapat 16 forduló alatt 22 pontot szerzett és nyolcadik a bajnokságban.