Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 08.11.Svéd bajnoki mérkőzés!
Sziasztok! Ma Svéd bajnoki mérkőzést ajánlok! Varbergs -AFC Eskilstuna mérkőzésre gondoltam! A Varbergs jelenleg (14) osztályozós helyen...

Sziasztok! Ma Svéd bajnoki mérkőzést ajánlok!

Varbergs - AFC Eskilstuna mérkőzésre gondoltam!

 

A Varbergs jelenleg (14) osztályozós helyen áll a bajnokságban! A szorzó (3.10) így esélye a győzelemre (32%) viszont korábbi mérkőzéseit (31%) nyerte meg ilyen szorzóval!

 

Hazai pályán (2-2-5) eredménnyel (11:17) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (3.1) átlag enyhén negatívan!

Legjobb gólszerző a csatár Beqaj Perparim (4)góllal viszont kettő középpályás Ejupi Albert és Netabay Nahom szintén (4) gólosak!

 

AFC Eskilstuna jelenleg (3) helyen áll és nagy küzdelemben van a feljutásért hiszen előző szezonban első osztályban játszott a csapat!

A szorzó (2.25) így esélye a győzelemre (44%) viszont korábbi mérkőzéseit (56%) nyerte meg ilyen szorzóval!

 

Idegenben (3-3-2) eredménnyel (6:4) gólaránnyal áll ami mérkőzésenként (1.25) átlag! Ez nem valami bőséges viszont figyelembe kell venni,hogy igen sok döntetlen után az utolsó mérkőzésen már nyerni tudott és gólokat is szerzett!

Legjobb gólszerző Samuel Nnamani (5) góllal viszont többjátékos is van akik (2-4) gólosak!

Egymás ellen (1-2-2) eredménnyel állnak!

Tippemnél figyelembe vettem a vendégek jobb helyét és azt,hogy sokkal erősebbek és a motiváció is meg van a csapatnak a feljutásért harcol viszont a hazai csapat pedig akiesés ellen küzd! Döntetlen nem igen jó egyik csapatnak sem ezért győzelemre hajtanak ahhoz pedig gólok kellenek!

A bajnokságban gólátlag (2.85) hazai győzelem (36%) vendég győzelem (36%) igen biztató arra kinézve,hogy ezen a mérkőzésen több gól is lesz!

Tippem a következő!

32412 V Varberg - AFC Eskilstuna  Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,90

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!