Hatharom / Blog / Bejegyzések
Az 5 legnépszerűbb futballista, aki szereti a szerencsejátékokat
A legtöbben hajlamosak időről időre fogadni, így nem meglepő, hogy sok futballista van, aki egyszerűen csak szerencsejátékot szeretne. Akár hagyományos, akár modern létesítményekben szállnak meg, a legnagyobb és legkiemelkedőbb játékosok némelyike ​​nem élvez mást, mint egy lóverseny, meccs vagy akár a rulettkerék megpörgésére vonatkozó fogadást. Íme néhány a leghíresebb labdarúgók közül, akik szerencsejátékot játszanak. Biztosak vagyunk benne, hogy örömmel fog többet megtudni az öt legjobb labdarúgóról,

A legtöbben hajlamosak időről időre fogadni, így nem meglepő, hogy sok futballista van, aki egyszerűen csak szerencsejátékot szeretne. Akár hagyományos, akár modern létesítményekben szállnak meg, a legnagyobb és legkiemelkedőbb játékosok némelyike ​​nem élvez mást, mint egy lóverseny, meccs vagy akár a rulettkerék megpörgésére vonatkozó fogadást. Íme néhány a leghíresebb labdarúgók közül, akik szerencsejátékot játszanak. Biztosak vagyunk benne, hogy örömmel fog többet megtudni az öt legjobb labdarúgóról, akik osztoznak az Ön szenvedélyében, miután elolvasta azoknak a híres futballistáknak a listáját, akik szeretnek egy-két leosztást játszani pókeren, online kaszinójátékokon stb.

Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon 2018. május 19-én búcsúzik a Juventustól
Még a legnagyobb olasz labdarúgók is sok kellemetlen sztereotípiától szenvednek, és a számos meccselhárító botrány mit sem tett a hírnevén. Az olaszok annyira szeretik a sportfogadást, hogy a függőség olyan sztárokat érint, mint a Juventus kapusa és az olasz válogatott Gianluigi Buffon.

A kapust kétszer is gyanúsították illegális szerencsejátékkal – a 2006-os világbajnokság előtt és 2012-ben, amikor összesen 1,5 millió eurós fogadásokról számoltak be. Később Buffont ártatlannak találták, de ő maga soha nem titkolta szerencsejáték iránti szenvedélyét, sőt egy ideig a PokerStars nagykövete is volt. Mindig ellenőrizheti a véleményeket, hogy megtalálja a legjobb online kaszinót, hogy saját előrejelzéseket készítsen és nagy nyereményt érjen el.

Érdekes módon 2019-ben, amikor még 41 éves volt, a vezető bukmékerek megnyitották a fogadási sort az élő legenda következő lépésének előrejelzésére. Egyikük idézeteket közölt az olasz kapuőr szerencsejátékosának átigazolásáról. A legvalószínűbb lehetőség szerintük az volt, hogy a Paris Saint Germainből Parmába költöznek, ahol Buffon megkezdte csillagos pályafutását. Aki 2,50-es szorzóval csúsztatott, nagyot nyerhet, mivel ez helyes tipp volt.

Tony Adams

Tony Adams a képen 2002-ben
A 80-as évek végén és a 90-es évek során a londoni Arsenal egyik főembere, Tony Adams tagadhatatlan erő volt a pályán. A pályán kívül azonban Adams személyes kihívásokkal szembesült, nevezetesen az alkoholizmussal, ami még börtönbüntetést is eredményezett ittas vezetésért. Arsene Wenger irányítása alatt sikerült Adamsnek szembeszállnia függőségével. Az alkohollal való küzdelem mellett Adams hajlamos volt a szerencsejátékra, bár a pókerben és a sportfogadásban szerzett szerencséje gyakran elkerülte.

Ellentétben a védekezésben mutatott parancsnoki jelenlétével, a szerencsejátékok terén tett előretörései, beleértve a rulettasztaloknál és a pókerjátékoknál eltöltött időt is, kevésbé voltak eredményesek, a bukmékerek követelték bevételének jelentős részét. Adams nyugdíjba vonulása utáni életét megváltó módon mások megsegítésének szentelte, klinikát hozott létre az alkohollal és a szerencsejátékkal küszködők számára, és olyan mentőövet kínál, mint a legjobb kifizetés kaszinók Magyarország, amelyek tisztességes és szabályozott környezetet biztosítanak a rajongóknak.

Elmondása szerint a sportolók 70 százalékát éppen játékfüggőséggel kezelik intézményében, míg az alsóbb ligák játékosai a régimódi módon pohárba fojtják a stresszt. Adams első kézből tudja, milyen szenvedély a sport és a kaszinójátékok iránt, most pedig azt szeretné, ha klinikája páciensei megfékeznék démonaikat.

Wayne Rooney

Wayne Rooney a Manchester Unitedben
A Manchester United a világ egyik legnevesebb és legnépszerűbb futballklubja Nagy-Britanniában. Nemcsak népszerűek, de tisztességes díjakat is keresnek. Így 2008-ban, minden rajongó által jól ismert Wayne Rooney mindössze két óra alatt 65 000 fontot fogyott a pókerben. Aztán késő este az angol válogatottal Minszkből Manchesterbe repült, és felesége távollétét kihasználva a szomszédos helyszínre ment.

Rooney a blackjackben is maximálisan fogadott, és szinte folyamatosan veszített. Könnyedén viselte az összes veszteséget, és a végén rulettezni ment. Azonban nem is volt szerencséje, és mire a helyszínt bezárták, a Man Utd játékosa már bő 65 000 fontot fogyott. Ebből a szempontból Rooney néhány nap alatt elvesztette a fizetését, de megszerezte a helyét az 5 legjobb szerencsejátékos és labdarúgó között, akik szeretnek valódi pénzes téteket kötni a kártyajátékokon.

A klub egykori mentora, Sir Alex Fergusson egyébként egyáltalán nem figyel arra, mit szeret a saját angolja, Diego Maradona. Ennek a hobbinak csak a jogos oldala érdekli, ezért csak párszor avatkozott közbe, figyelmeztetve az őröket, hogy 18 éven aluli fiatal futballistákat ne engedjenek be az intézménybe. A legális online kaszinókról szóló vélemények minden bizonnyal hozzájárulnak ahhoz, hogy jobb játékélményben részesüljön, akárcsak Rooney.

David Bentley

David Bently


Pályafutását az Arsenalban kezdte, az angliai születésű David Bentley később több brit klubban is játszott, sőt egy évet az orosz Premier League-ben is eltöltött, 12/13-at játszott a Rosztovban. A játéka iránt szenvedélyes szenvedélye volt a fogadásnak is, bevallotta, hogy első fogadását 14 évesen kötötte meg, és a futballt ugyanilyen arányban szerette a szerencsejátékot.

Miután labdarúgó-karrierje beindult, növekvő vagyonát pókerfogadásokra, lóversenyfogadásokra és olyan eseményekre használta fel, mint a Blackjack és a Baccarat. Végül a profi szerencsejátékok iránti érdeklődése függőséggé vált, de szeretett barátnője támogatásával legyőzte a problémát, és megjelent a European Poker Tour-on.

Roy Carroll

Roy Carrol

Roy Carroll kapus egykor nagy ígéretet mutatott, és most zárja a top 5 híres labdarúgó listáját. Remélte, hogy átválthatja őket a Manchester Unitedhez, ahová 2001-ben a Wigantől költözött. A karizmatikus Fabien Barthez versenytársa miatt azonban Carroll némileg elveszett. Talán itt fedezte fel a szerencsejáték iránti szenvedélyét. Carroll sokat játszott, hogy prominens európai pókerjátékossá váljon, és sokat veszített.

Miután több évet töltött örökkévaló kaszkadőrként a mancuniaknál, West Hambe költözött. Ott folytatta a játékot, és állítólag sokat ivott, amit láthatóan imádnak a futballisták. A balszerencsés kapus kedvenc időtöltése a lóverseny, a sportfogadás és a lottó volt. Egyszer harmincezer fontot fogyott egy klubbuszon egy csapattársától, bár maga Roy tagadja ezt. Anélkül, hogy a Hammers főkapusa lett volna, Carroll kezdett letelepedni kevésbé kiemelkedő klubokkal. És uzsonnára...

Következtetés

Sok jól ismert labdarúgó szereti a szerencsejátékot. Sajnos gyakran beszélünk ellenőrizetlen függőségről, és szokásaik nem mindig kellemes következményeiről. Miért veszik át a szó szoros értelmében a híres focistákat a szerencsejáték? Először is gyakran élnek át stresszes helyzeteket a sportban, ami után egy másik területen szeretnének megtérülni. Ezenkívül a sportolókat magas szintű energia, versenyszenvedély és győzelem iránti vágy jellemzi. Szakmai tevékenységük során hozzászoktak az állandó rivalizáláshoz, adrenalinhoz, ezért a munkán kívül is keresik. A szerencsejátékos focisták spektrumának másik oldalán olyanok állnak, mint Cristiano Ronaldo, akik soha nem játszanak kaszinójátékokkal, de a közösségi média sztárjai és másfajta példaképei.

Bizonyára a sztárok és a legjobb játékosok között vannak olyanok, akik szeretnek különböző létesítményekben szórakozni. Ez nem meglepő, hiszen minden sport magja a versenyszellem, amely rengeteg új érzelmet ad és új energiával tölt fel. A legjobb futballisták ezért szeretnek játékklubokban és kaszinókban szórakozni.