Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ma 12.28.Portugál ligakupa!
Sziasztok! Ma Portugál ligakupa mérkőzést ajánlok! Aves - Benfica mérkőzésre gondoltam! Az Aves jelenleg itt a ligakupában a második helyen...

Sziasztok! Ma Portugál ligakupa mérkőzést ajánlok!

 

Aves - Benfica mérkőzésre gondoltam!

 

Az Aves jelenleg itt a ligakupában a második helyen áll! Hazai pályán imponáló játékkal (1-0-0) eredménnyel (3:0) gólaránnyal áll!

Legjobb gólszerző a középpályás Gomes Vitor (3) és a csatár Balde Mama (3) góllal viszont több játékos is (1-2) gólos a csapatban!

A Benfica itt a ligakupában az első helyen áll! A szorzó (1.44) így esélye a győzelemre (69%) viszont korábbi mérkőzéseit (66%) nyerte meg ilyen szorzóval!

Idegenben még nem játszott ligakupa mérkőzést a kettő hazai győzelemmel vezeti a csoportott!

Legjobb gólszerző Alejandro Grimaldo itt a kupában (2) góllal de ott van már a felépülő Jonas (6) gól vagy a középpályás Pizzi (5) góllal és lehetne mégsorolni!

 

Egymás ellen 0-0-6) eredménnyel állnak!

 

Tippemnél figyelembe vettem az Aves hazai jó szereplését és azt,hogy otthon azért csak szereznek gólt hiszen ez a céljuk még akkor is ha talán nincs esélyük a nyerésre!

Utolsó öt mérkőzésükön mindeggyikén szereztek gólt!

Benfica most idegenben villantja meg tudását hiszen olyan klasszis játékosai vannak akiknek nem lehet akadály a gólszerzés és ezzel a győzelem!

Mivel mindkettő csapat támadó stilusban játszik így gólokra kell számítani!

A ligakupában a gólátlag (2.81) hazai győzelem (59%) vendég győzelem (31%) ez igen biztató lehet egy több gólos mérkőzésre!

Tippem a következő!

27877 V Aves - Benfica Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)1,70

Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!