Hatharom / Blog / Bejegyzések
Felkészülési meccsek, felkészülési meccsek és még felkészülési meccsek
A szerb szuperliga csapatainál teljes erőbedobással folyik a felkészülés. Két hét múlva (február 18-án) kezdődik a tavaszi...

A szerb szuperliga csapatainál teljes erőbedobással folyik a felkészülés. Két hét múlva (február 18-án) kezdődik a tavaszi szezon, mindenki edzőtáborozik, edzőmeccset játszik, értékel és még megpróbál néhány új játékost leigazolni.

A Partizan a litván Atlantas csapatával játszott. A litvánok a 65. percben megszerezték a vezetést Vereščak góljával, erre szinte egyből jött is a Partizan egyenlítő gólja (Mihajlović, 67. - 11-es). A belgrádiak győztes gólját Jovanović lőtte a 80. percben.

Nemanja Mihajlović

Nemanja Mihajlović

(kép: partizan.rs)

 

A Čukarički a Szpartak Moszkva U21-es csapatát győzte le 6:0-ra. Gólszerzők: Zorić (25., 29.), Đurić (33.), Obradović (59.), Ožegović (62., 78.).

A Novi Pazar a Ribnica csapatával találkozott. A szerbek 7:0-ra kiütötték a tavaly alapított, amatőr podgoricai csapatot. Gólok: Muslimović (3x), Marković (2x), Avdić, Krstić.

 

Za Novi Pazar ce igrati Zivkovic,Pajovic,Bisevac,Ibrahimovic,Djokovic,Bihorac,Krstic,Kacar,Avdic,Markovic,Muslimovic.

Posted by Fk Novi Pazar - Zvanična stranica on Friday, February 3, 2017

 

Az FK Rad a lengyel Korona Kielce csapatát mosta le - nem kis meglepetésre - 5:1-re. Gólok: Guzina (35.), Lutovac (58.), Rodić (76.), Radivojević (78.), Mladenović (88.), ill. Zubrowski (77.).

 

A Voždovac egyike volt azoknak a csapatoknak, akik két mérkőzést is lejátszottak. A belgrádiak először a macedón Akademija Pandev utánpótlás-nevelő csapat játékosaival játszottak egy barátságos mérkőzést. A Voždovac 4:2-re nyert, gólok: Georgijević (22., 55.), Marković (44.), Ćirković (54.), ill. Dornjev (75.), Nacevski (80. - 11-es).

A másik meccsen a szoligorszki Shakhtyor volt az ellenfelük. Itt a fehérorosz csapat győzött 2:1-re. Gólok: Dražić (78.), ill. Liszakovics (13.), Laptev (54.).

 

A Borac volt a másik olyan együttes, akik kétszer is meccseltek, ráadásul ők mind a két alkalommal a szabadkai Spartak ellen játszottak. Az első meccsen a szabadkaiak nyertek 1:0-ra, Đokić lőtte a gólt a 72. percben. A "visszavágón" már a čačakiaknak sikerült győzniük 2:0-ra. Gólok: Sretenović (70.), Živanović (85.), Kostić (90.).

Csoportos ölelés čačaki módra

Csoportos ölelés

(kép: boracfk.com)

 

A Mladost is két mérkőzést játszott a szlovéniai edzőtáborban. Először a boszniai bajnokságban szereplő Zrinjski Mostar volt az ellenfelük, tőlük 2:0-ra kaptak ki (gólok: Mešanović - 5., 29.), majd a szlovén Domžale ellen sem sikerült győznük: a szlovén bajnokság 3. helyezettje 1:0-ra legyőzte őket (gól: Bratanović - 70.).

Kék mezben a Mladost csapata a Zrinjski ellen

Mladost - Zrinjski

(kép: fkmladostlucani.com)

 

Az FK Javor a 2. ligás OFK Beograddal ikszelt 1:1-re. Az ivanjicaiak a 32. percben szerezték meg a vezetést Jovanović góljával, a fővárosiak a 72. percben egyenlítettek (gólszerző: Sekulić).

Fehér mezben a Javor

Javor - OFK Beograd

(kép: fkjavor.com)

 

A Napredak az ukrán Csernomorec Odesszával játszott és 3:0-ra le is győzték őket. A kruševaciak góljait Miladinović (8.), Gobeljić (58.), Beljić (75.) szerezték.

A Radnik az OFK Bačkával játszott, a találkozó 1:1-es döntetlennel végződött. A vezetést a palánkai csapat szerezte meg a 33. percben Luković góljával, a surdulicaiak a 82. percben egyenlítettek büntetőből.

 

Két átigazolási hír maradt a végére: a Vojvodinához másfél évre aláírt a 21 éves balszélső Milan Spremo (ex-Javor). A Radnik két játékost is igazolt: a 30 éves középhátvéd Dragan Žarković (ex-Napredak) a szezon végéig írt alá, a 20 éves kapus Nikola Vasiljević 2020-ig. (Az alábbi képeken bal oldalon Žarković, jobbra Vasiljević.)

 

OD DANAS NOVI ŠTOPER NA POZAJMICI IZ KRUŠEVCA Ekipi Radnika se na pripremama u Pazovi pridružio i Dragan Žarković, š...

Posted by FK Radnik Surdulica - Zvanična prezentacija on Friday, February 3, 2017