Hatharom / Blog / Bejegyzések
Pro licenc helyett
Kíméletlen ez az edzőszakma, főleg mifelénk. Elég egy balszerencsés pontvesztés, néhány gyanúsan nagy fogadási kedvvel...

Kíméletlen ez az edzőszakma, főleg mifelénk. Elég egy balszerencsés pontvesztés, néhány gyanúsan nagy fogadási kedvvel megáldott és/vagy veleszületett labdaügyetlenséggel sújtott futballista, és máris úgy inog a kispad, mint az egyszeri drukker a söntésben a hatodik feles után. Hát ezt érdemlik ők?! Akik vagyonokat áldoznak a pro licencre, hogy aztán kispadról kispadra vándoroljanak a jobb élet reményében. Ugye, hogy nem?! Szerencsére azonban hamarosan piacra kerül egy forradalmi termékcsomag, amely felszámolja a hazánkban dolgozó futballszakemberek kiszolgáltatottságát. Ez pedig nem más, mint az Edzőmentő 2000. A részletes termékleírás a lentiekben olvasható.

 

Edzőmentő 2000

 

Ön labdarúgóedző? Magyar vagy Magyarországon dolgozik? Kirúgták már? Vagy csak ki fogják? Nem tudja? Akkor Önnek az Edzőmentő 2000-re van szüksége! Az Edzőmentő   2000 olyan extrákkal bővített túlélőcsomag, amely garantáltan segít minden bajba jutott futballszakembernek. Elege van a kiszolgáltatottságból? Unja már a létbizonytalanságot? Biztos jövőképre vágyik? Akkor mire vár még?! Az Ön megoldása az Edzőmentő 2000. Rendelje meg most!

Ne tétovázzon! Mi garantáltan segítünk! Nem hisz már semmiben? A háta mögött kinevetik a játékosok? Nemcsak a háta mögött? A tulajdonos hülyének nézi? Mások is? Hát ne habozzon! Az Edzőmentő 2000-ben nem fog csalódni.

Ez nem olcsó átverés! Nem szemfényvesztés! Nem nyerészkedés! Mi nem szedünk rá senkit. Minket nem önös üzleti érdekek motiválnak.  Mi segíteni akarunk. Hiszen átérezzük a helyzetét. A fejébe látunk. A lelkébe is. Ismerjük Önt. Éppen ezért higgye el, nincs más kiút. Önnek az Edzőmentő 2000 kell és kész.

Hogy mit kínálunk? Reményt, perspektívát, egy jobb és boldogabb életet. És hogy mit tartalmaz a termékcsomag? Ha áll, akkor üljön le! Készüljön fel, le fog esni az álla! Az Edzőmentő 2000 minden képzeletet felülmúl!

De nem is csigázzuk tovább. Mert már biztos furdalja a kíváncsiság. Mert már bizonyosan megőrjíti a várakozás. Mert tudjuk, hogy már erősen kalapál a szíve. Éppen ezért nem is húzzuk az időt. Nem játszunk az idegeivel. Nem kergetjük az őrületbe. Az nem a mi stílusunk. Hiszen az Edzőmentő 2000 Önnek, Önért született meg.

Az Edzőmentő 2000 tartalmaz két darab ütés- és törésálló, ötmeccses vagy annál hosszabb vereségsorozat esetén sem sötétülő rózsaszín szemüveget. Az elsőt kifejezetten Önnek fejlesztettük ki. Kimondottan retinabarát, orrnyereg-kompatibilis, a beépített szenzor segítségével pedig a legkilátástalanabb vereségben, a legreménytelenebb labdarúgóban és az Önt leghangosabban szidalmazó szurkolóban is képes lesz meglátni a pozitívumokat. A másik szemüveget az Önt alkalmazó tulajdonosnak szánjuk. Javasoljuk a két eszköz egyazon térben és időben történő használatát.

És ez még nem minden! Az Edzőmentő 2000 egyik legpraktikusabb tartozéka egy több tízéves gyűjtésen alapuló, több száz ikonikus alakot megidéző, s több ezer szállóigévé vált mondást rögzítő közhelyszótár. Ugye előfordult már, hogy nem találta a szavakat? Vagy igen, de abban nem volt sok köszönet? Az Edzőmentő 2000 közhelyszótára megspórolja Önnek a méregdrága kommunikációs készségfejlesztő tréningeket, a fordulókon átívelő eltiltásokat, és olyan rétori tudással vértezi fel, hogy még a kereskedelmi csatornák méltán népszerű műsorvezetői is irigyelni fogják. Kedvcsinálónak néhány klasszikus: „láttam biztató jeleket, megyünk tovább”; „ha berúgjuk a helyzeteket, mi nyerünk, egyébként dolgozunk tovább”; „nem akarok a játékvezetővel foglalkozni, de voltak érdekes ítéletek, ez így nem mehet tovább”.

És ez még nem minden! Ha megrendeli az Edzőmentő 2000-et, az Öné lesz egy Egervári Sándor arcképével díszített filctollkészlet is, melynek segítségével bármikor, bármilyen szakmai fórumon kifejtheti edzői hitvallását. (A készlet erejéig egy zsírkréta csomag vagy egy zsír krétacsomag is igényelhető.)

És ez még nem minden! Beskatulyázták? Megbélyegezték? Igazságtalan címkéket akasztottak Önre? Túl balhésnak tartják? Esetleg tutyimutyinak? Netán konoknak, önfejűnek? Vagy meghunyászkodónak? Mi segítünk! Nincs több igazságtalan címke, nincs több befeketítés. Az Edzőmentő 2000-hez jár egy személyre szabott, több százezres példányszámú lapnál dolgozó újságíró is, aki segít újraépíteni megtépázott tekintélyét. Sajnos a bértollnok postai úton történő kiszállítása nem lehetséges, de katalógusunkból kiválaszthatja az Önnek megfelelő személyt, aki minden nap legalább egy pr-cikket megjelentet Önről.

És ez még nem minden! Mi nemcsak a sajtóban biztosítjuk a jó megjelenést! Az Edzőmentő 2000 szó szerint felruházza Önt. Nyár van, szikrázó napsütés, patakzik Önről a veríték? Nem tudja, mitévő legyen? A Davison-klottgatyával nincs több izzadságszagú győzelem! Dúl az őszi szezon, egymást követik a feszültséggel terhes, olykor verekedésbe torkolló rangadók, és nincs egy rongya sem? Akkor itt a Csertői-susogós, beépített szuszpenzorral – ha elfajulnának a dolgok. Meghívást kap egy beszélgetős TV-műsorba, és nincs tisztában a dress code-dal? A mi választásunk a szponzorlogós Tornyi-öltöny, amely speciális kiképzésének köszönhetően még azt is lehetővé teszi, hogy a zakó hajtókájának belső oldalán is tudjon hirdetni. Ha most megrendeli, két darab szponzormatricás mandzsettagombot adunk ajándékba.

És ez még nem minden! A legnagyobb durranást a végére hagytuk! Bár a mai ínséges időkben az Edzőmentő 2000 két fordulóra szóló, kirúgás elleni védettséget biztosító garanciája is figyelemreméltó, mi akkor sem hagyjuk cserben, ha bekövetkezik az elkerülhetetlen. Az Edzőmentő 2000 speciális Tornyi-szaknévsorának köszönhetően állástalanul sem lesz nélkülözésre kárhoztatva. Az Edzőmentő 2000 ügyvédgárdája olyan pert akaszt az Önt minden bizonnyal jogtalanul menesztő tulajdonos nyakába, hogy a fájdalomdíjból még korábbi klubját is megveheti.

Ugye, hogy elképesztő?! Az Edzőmentő 2000-rel nincs többé szűkölködés, nincs többé megaláztatás, nincs többé szánakozással vegyes lesajnálás. Ráadásul az első száz megrendelő között 50 darab Várhidi Péter kézjegyével ellátott mágnestáblát, 25 darab alig használt Pajkos-nyalókát és 10 darab Mourinho-autogramkártyát sorsolunk ki. Ugye, hogy kihagyhatatlan ajánlat?! Az Edzőmentő 2000 most bevezető, a pro licences képzéssel teljesen megegyező áron az Öné lehet. Rendelje meg most!

Webáruházunk elérhetősége: www.edzomento2000.hu.

E-mail: edzomento2000@edzomento2000.hu