Hatharom / Blog / Bejegyzések
Dani Alves: Dühös vagyok, mert a klubom nem véd meg
Dani Alves, a Barcelona brazil hátvédje egy eléggé egyértelmű üzenetet küldött a klubjának a legutóbbi...

 

Dani Alves, a Barcelona brazil hátvédje egy eléggé egyértelmű üzenetet küldött a klubjának a legutóbbi sajtókonferencián:

 „Ott voltak a pletykák, miszerint elhagyom a csapatot. Ami feldühített engem az volt, hogy a klub nem jött ki és nem védett meg, de én ezt megértem, mert a klubot jobban érdekli a saját érdeke, mint a játékosoké.”

„Ha egyszer el akarom hagyni a Barcelonát, nem azzal az érzéssel akarom, hogy a csapat nem érte el a céljait. Amikor a csapat nyer, mindenki  nagyszerűen érzi magát, de ha nem sikerül, akkor kicsit kevésbé. Ezt megszoktam. Most megpróbálom visszanyerni azok bizalmát, akik már nem tudnak bízni bennem.”



„Nem érzem azt, hogy ki lennék zárva a Barcából, de azt sem érzem, hogy benne lennék. Tito (Barca új edzője – a szerk.) azt mondta, hogy hisz bennem és én megpróbálok élni a bizalmával. Az emberek körülöttem már mesélték a híreket, de nem hallottam nagy valótlanságokat bennük. Látom az információkat, de nem látom a válaszokat és azt hiszem, hogy kevésbé bíznak bennem.”

Alves természetesen beszélt az Aranylabdáról is.

„Ha nem csinálnak még egy Aranylabdát a többi játékosnak, akkor ennek vége. Azt hiszem Messi mindenki felett áll. Senki sem hasonlítható hozzá most. Vitázni arról, hogy más is nyerheti csak idő pazarlás.”