Hatharom / Blog / Bejegyzések
BEHARANGOZÓ: Real Madrid - Deportivo La Coruna
Kilencedik hely, 7 pont és következik a 6. forduló. Egy újabb lehetőség, a 3 pont megszerzésére. Ki nevet a végén? Szeptember...

Kilencedik hely, 7 pont és következik a 6. forduló. Egy újabb lehetőség, a 3 pont megszerzésére. 
Ki nevet a végén?

 

 

 

Szeptember végén járunk, 5 fordulót tudunk magunk mögött. Összesen 7 pontunk van, vajon meg lesz a 10 pont a szeptemberi hónap végén?
Egy pont a differencia a két klub között, ami azt jelenti, hogy a Deportivo nem fogja könnyen adni a bőrét. De nekünk itt az ideje felzárkózni, bár még hibátlanul teljesít a Barcelona, tegnap majdnem belefutottak egy gödörbe a Sevilla ellen. Az sem kizárt, hogy hamarosan ők is pontot vesztenek majd.
Ám azonban az energiával okosan kell gazdálkodni, ugyanis szerdán egy hétközi BL meccs is vár ránk, az Ajax csapata ellen.


A Manchester City csapatát legyőzve úgy tűnik, hogy a Királyi Gárda visszatalált a sikerre vezető ösvényre. Nem lenne szabad onnan még egyszer letérni, haladnunk kell a siker útján.
Nem kis izgalom vár ránk ma este, hiszen a Deportivo harcos csapat, eddig se könnyítette meg a dolgunkat és ezután sem hiszem, hogy közrefognak működni a mi érdekünkben.


A legutóbbi találkozón még 2011-ben, döntetlen lett a végeredmény egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, a mérkőzést idegenben játszottuk. Tavaly ugyan lecsúsztak az alsóbb "fokra" ugyan olyan harcosok maradtak, mint amikor köztünk voltak. Az előző idényben jó évet zárt a csapat, ezért most ismét köztünk vannak.

A legutóbbi hazai találkozón, 6:1-es végeredménnyel küldtük őket melegebb éghajlatra. Utoljára 2008-08.31.-én kaptunk ki tőlük, 2:1-re, ekkor ők fogadtak minket szerény kis hajlékukba. Hazai pályán utoljára 2004-ben szenvedtünk vereséget ellenük, 0:1-re kaptunk ki. Nem most volt az biztos, de az a mérkőzés is ezen időszakban került megrendezésre, méghozzá október 3.-án.

Vajon tovább menetelünk a siker útján? Vajon sikerül megszerezni a 3 pontot, ezzel tovább menetelni a tabella "lépcsőin"?

Izgalmas, erőteljes, kiegyenlített mérkőzésre számítunk, ahol MI örülhetünk a végén.

19 óra 50 perckor mindenki készítse elő a kabaláját, vegye fel a mezét illetve a sálat és szurkoljunk együtt kedvenc csapatunknak. HALA MADRID!


Primera Dívisión, 6. forduló, Real Madrid - Deportivo La Coruna

2012.09.30. - Santiago Bernabéu 19.50
TV: SPORT1


Játékvezető: Ayza Gámez

Várható kezdőcsapatok:
Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Modric, Ronaldo, Benzema.

Deportivo La Coruna: Aranzubia; Pablo, Aythami, Marchena, Evaldo, Dimnguez, Aguilar, Gama, Valeron, Pizzi, Oliveira.