Hatharom / Blog / Bejegyzések
Jégen ünneplik az új évet
2014 végén sem áll meg az élet az NHL-ben. A csapatok jégen köszöntik 2015-öt. A Keleti Konferecnia 3. helyezettje Buffaloba látogat a 15....

2014 végén sem áll meg az élet az NHL-ben. A csapatok jégen köszöntik 2015-öt.

A Keleti Konferecnia 3. helyezettje Buffaloba látogat a 15. helyen álló Sabres otthonába. A vendégek jó formában vannak, az elmúlt 3 meccsüket megnyerték és most idegen jégen is bizonyíthatnak. A Syracuse-tól visszahívott 20 éves orosz kapus,  Andrei Vasilevskiy ismét bizonyíthat. A fiatal halóőrnek ez lesz a 4. fellépése a ligáan. A hazaiak csak 1 győzelmet tudnak felmutatni az Islanders ellen az elmúlt 5 meccsükből. Ennek ellenére a hazai mérlegük nagyon jó, 7 győzelem, 1 döntetlen és 0 vereség a mérlegük az elmúlt 8 meccsen.    

Sérültek

Buffalo Sabres: Rasmus Ristolainen, Torrey Mitchell, Brian Gionta, Tyler Myers

Tampba Bay Lighning:  Jason Garrison

Jimmy és Kevin Hayes először mérkőzik meg egymással a szezonban. Jimmy Hayes 10 gólos a szezonban, ebből 3-at az elmúlt két mccsen lőtt a Panthers színeiben. Kevin a Dallas ellen lőtt gólt az elmúlt meccsen, bár így is vesztett a Rangers és megszakadt a 8 meccses győzelmi sorozatuk, a leghosszabb az elmúlt 40 év alatt. Ez lesz az első három meccses összecsapása a csapatoknak ebben a szezonban. Az múlt idényben a Rangers 3-szor diadalmaskodott a Florida fölött, ebből egy szétlövésben dőlt el.

Sérültek:

New York Rangers. Jesper Fast, Matt Hunwick

Florida Panthers: Tomas Kopecky, Shawn Thornton