Hatharom / Blog / Bejegyzések
Cech: Ideje túllépni Terry ügyén!
Mint ismert, John Terry-t felmentették az ellene felhozott rasszizmus vádjai alól, azonban Angliában még mindig sokan morognak az ügy lezárása...

Mint ismert, John Terry-t felmentették az ellene felhozott rasszizmus vádjai alól, azonban Angliában még mindig sokan morognak az ügy lezárása után is.
 

 

 

 

"Tovább kell lépnünk, felejtsük el, hogy mi történt a múltban és koncentráljunk a jövőre. Ez az egyetlen mód, hogy rendben mehessenek a dolgok tovább." - mondta az amerikai turnéra készülő kapusunk.

 

Gordon Taylor - a Profi Labdarúgók Szövetségének elnöke - szerint a meccs hevében előfordulnak olyan dolgok, amelyeket egy játékos nem tenne meg egyébként. Ez az egyetlen magyarázat Terry káromkodásaira.

"Ha minden játékoson lenne 1-1 mikrofon a meccsek alatt akkor sokan meglepődnének, hogy mik is játszódnak le a pályán a meccseken." - erősítette meg Cech az elnök véleményét.

"A foci mindig is ilyen volt, és ilyen is lesz. Rengeteg érzelem kavarog az emberben a 90 perc alatt. Tele vagy adrenalinnal ami néha ilyeneket vált ki belőled. Ezt egyszerűen nem lehet kiszűrni a sportból."

"Amikor a pályán vagy akkor te azért a 90 percért élsz, és minden erőddel arra koncentrálsz, hogy úgy történjen minden ahogy te szeretnéd. Ez a túlzott erőfeszítés pedig olyan dolgokat vált ki belőled, amilyeneket. De szerintem ez teljesen rendben van."

 

 

forrás: chelseafanatics.hu