Hatharom / Blog / Bejegyzések
10 milliót kérnek Moses-ért
A Chelsea menedzsere tegnap a Seattle Sounders elleni felkészülése meccs után árulta el, hogy folynak a tárgyalások a Wigan-nel Victor Moses...

A Chelsea menedzsere tegnap a Seattle Sounders elleni felkészülése meccs után árulta el, hogy folynak a tárgyalások a Wigan-nel Victor Moses ügyében. A Bajnokok Ligája címvédője egy négy millió fontos ajánlattal és egy csereüzlettel nyitott, ám ezt a Latics vezetősége habozás nélkül elutasította.

 

 

Ezúttal a Wigan elnöke, Dave Whelan nyilatkozott ez ügyben: "Ha vinni akarják, fizetniük kell. Nem akarunk csereüzletbe bonyolódni, így nem ez a járható út."

"Victor (Moses) az egyik legtehetségesebb játékos, de őszintén szólva meglepődtünk, hogy a Chelsea ennyire ragaszkodik hozzá. Ha viszont akarják, ki kell fizetniük az árát. Nem akarunk tőlük kölcsönvenni játékost, pláne nem ehhez az ügyhöz kapcsolódva. Tudják az árát, le kell tenniük a 10 millió fontot érte."

"Amennyiben az új ajánlatban nyolc millió font szerepel különböző plusz záradékokkal, kikérjük a játékos és ügynöke véleményét. Amennyiben távozni szeretnének, nem állunk az útjukba, elfogadjuk az ajánlatot."

Whelan ugyanakkor felfedte, nem a Chelsea az egyetlen csapat, amely figyeli Moses-t. "Még egy évig szól a szerződése és mi megpróbáljuk itt tartani egy új szignóval. Ellenben megértjük, ha a Chelsea-be szeretne szerződni, de azt is el kell mondanom, hogy más csapatok is 'szaglásznak körülötte'". - árulta el a Wigan vezetője.

 

 

forrás: chelseafanatics.hu