Hatharom / Blog / Bejegyzések
Di Matteo: Nem érdekel Torres Aranycipője
Fernando Torresnek továbbra is nehéz hetei, hónapjai lesznek a hamarosan rajtoló angol bajnokságban. A spanyolok Európa-bajnok támadója ugyan...

Fernando Torresnek továbbra is nehéz hetei, hónapjai lesznek a hamarosan rajtoló angol bajnokságban. A spanyolok Európa-bajnok támadója ugyan kiérdemelte a kontinenstorna Aranycipőjét, hiszen ő rúgta a legrövidebb idő alatt a maga három gólját, de ez nem hatja meg a klubedzőjét, Roberto di Matteót.
 

 

Az olasz tréner tudatta, ettől az elismeréstől még nem lesz bérelt helye az ibériai játékosnak a Chelsea-ben.
 
- A versenyhelyzet számára is ugyanúgy fennáll, mint eddig – így Di Matteo. – Jelenleg van három támadóm, ám nem érdekel Torres Aranycipője. A Chelsea-ben mindig a legjobb formában játszó futballista kap helyet ezután is. Ez a saját érdekem is, mert szeretnék minél több időt Londonban dolgozni, bár megjegyzem, kétségkívül nyugodtabb vagyok azóta, hogy Roman Abramovics tulajdonos végleg kinevezett trénernek. És éppen ezért tudatom majd Torresszel, hogy dupla annyit kell nyújtania, mint eddig tette.


Az itáliai szakember hozzáfűzte, nem esett jól neki, amikor a müncheni Bajnokok Ligája-döntő után Torres megjegyzéseket tett neki, mert csak csereként küldte őt gyepre.

 

 

forrás: independent.co.uk