Hatharom / Blog / Bejegyzések
Kámbekk...
Hosszasan agyaltam rajta, milyen frappáns nyitószöveggel kezdjem a nagy offline időszak utáni első, visszatérő bejegyzésem. Agyaltam, agyaltam és...

Hosszasan agyaltam rajta, milyen frappáns nyitószöveggel kezdjem a nagy offline időszak utáni első, visszatérő bejegyzésem. Agyaltam, agyaltam és erre jutottam:

 

 

Ugyanis az EB-n kívül football szempontból, hát hogy is mondjam, elég ingerszegény nyáron vagyunk túl. A spanyolok nagy örömömre ismét leigázták az öreg kontinenst, volt pár érdekes klubváltás, egy-két kisebb balhé, de az eddig megszokottakhoz képest nagyon visszafogott volt az idei "nagyszünet". Aztán ha mégis volt valami, amiről érdemes lett volna írni, akkor meg persze, hogy nem volt időm bejegyzést kreálni belőle. Na mindegy. 

 

Lényeg a lényegben és ennek az írásnak is ez az egyetlen oka, hogy a mai naptól ismét online üzemmódra kapcsol a blog, tehát újból lesz miért ide klikkelni, remélhetőleg egyre többen éreztek majd rá indíttatást. Ehhez én igyekszem megfelelő anyagot biztosítani. Amint azt észre lehetett venni, nem vagyok az a fajta, aki minden nap akár többször is új bejegyzést ír, ennek elég egyszerű oka van: nem írok meg olyat, ami nem biztos és főleg nem szeretnék igénytelen lenni. Alapanyag ígérkezik bőven, első ötletem már meg is született a csodálatos magyar-holland után (de igyekszem hideg fejjel szerkeszteni, szóval még formálgatom picit, hogy senkit ne sértsek meg vele), aztán itt van még az idei szezont eléggé álmosan kezdő Real Madrid, az edzőváltáson átesett szeretett Barcelonám, a hamarosan kezdődő Bajnokok Ligája, itt vannak a 2014-es brazil VB-selejtezők és a (nagy) magyar edzőképzést is szeretném nagyító alá venni, egyszóval téma van dögivel, már csak idő kell, hogy ezekből igényes, olvasható irományok szülessenek, természetesen az eddig meszokott stílusban...

 

Amit tőletek kérek (ha nem is vagytok még olyan sokan), az az, hogy legyetek türelemmel és kitartóan olvassátok a blogot. Jah, és még el nem felejtem, szeretném, ha az a tény, hogy Barcelona szurkoló vagyok, senkit nem gátolna ebben. Nyilván elkerülhetetlen, hogy ne róluk írjak a legtöbbet, de igyekszem őket is objektívan, nem elfogultan szemlélni.

 

Előre is köszönöm:

 

BrassBarca