Hatharom / Blog / Bejegyzések
Újpest - Haladás
Az utolsó előtti forduló következik ezen hétvégén az NB1-ben, sok nyitott kérdés már nem maradt, a dobogó két alsó...

Az utolsó előtti forduló következik ezen hétvégén az NB1-ben, sok nyitott kérdés már nem maradt, a dobogó két alsó fokáért megy még a viaskodás, valamint hogy az Eger mellett ki int búcsút az első osztálynak, a Pápa vagy a Siófok. Lehet a mai nap ezt is megtudjuk.
Én most azonban a nap korábbi meccsére, az Újpest - Haladás bajnokira próbálok meg nyerő tippel szolgálni, és szerintem nem is lehet más a vége, mint hogy a hármas sípszó után a tipp nyerőnek bizonyul és lehet menni a kasszához.
Az Újpest a hazai pályán vívott meccsein általában rúgott góllal teszi le a névjegyét, még ha vereséget is szenvednek a lilák, azért csak be-beköszönnek. Idén három esettel fordult elő velük az a csúfság, hogy nem tudtak gólt szerezni, a Vidi, Loki és a Paks védelmét nem tudták áttörni.
A vendég Haladás is ugyan ennyiszer nem szerzett találatot idegenben, ami a 14 meccsen 11-ből viszont igen jó aránynak tűnik.
Na már most akkor ez a tendencia tovább javulhat, ehhez nem kell más mint hogy a Kabát Peti nélkül felálló Újpest, és a szupertehetség Radóval felálló Hali is egyszer-egyszer betaláljon. Simán benne van a meccsben.
Tét már egyik oldalon sincs, ami kihozható ebből a szezonból az max. a 7. hely elérése lehet. Ha meg így állunk neki, miért ne láthatna a publikum egy jó kis közönségszórakoztató meccset.

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.64
Iroda: RedKings

Eredmény: 0-1

Fotó: Haladás