Bajnokok Ligája

Ezt a tippet dobjuk csatába a Barca-Napoli visszavágóra

1-1-es állásról folytatódik a Barcelona és a Napoli csatája a BL-ben. A katalánok komplett középpályája hiányozhat.

Egyértelműen nyílt maradt a Barcelona - Napoli párharc az olaszországi odavágó után, hiszen az 1-1-es eredmény gyakorlatilag nem jelent semmit. A katalánok valamivel kedvezőbb pozícióban vannak, hiszen nincsenek hátrányban és hazai közönség előtt harcolhatják ki a továbbjutást, ugyanakkor a Napoli talán az elmúlt hetekben játszotta a legjobb futballját a szezonban, így az olaszok is bizakodhatnak. 

A fogadóirodák 'természetesen' a Barcelonát hozták ki komoly favoritnak, hiszen a hazai siker el sem éri a kettes szorzót, míg a továbbjutásra vonatkozó piacon 1.50 körül lehet pakolgatni Xaviék negyeddöntős szereplését. 

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

Csapathírek 

Hogy igazuk lesz e a bukmékereknek ezzel az oddsszabásszal kapcsolatban, az legkésőbb kedden este kiderül, mindenesetre mi picit óvatosabbak lennénk. A Barcelona ugyanis rengeteg hiányzóval küszködik és főleg a középpálya lehet 'bajos'. Gavi már nagyon régóta maródi, Pedri és de Jong pedig két hete dőlt ki a sorból, vagyis azt is mondhatjuk, hogy Xavi 'originál' középpályája kompletten hiányzik majd. A sérülések miatt hatossá előlépő védő Christensen karrierje egyik legnagyobb feladata elé néz, hiszen más egy Mallorca ellen posztidegen helyen játszani, mint az olasz bajnok ellen a BL-ben. 

A katalán sajtó Ronald Araujót sem jelöli a kezdőbe, ami egy újabb érvágás lehet a Barcának, hiszen az uruguayi az első számú belső védője a csapatnak. A védők közül nincsen Balde és Marcos Alonso sem, a támadósorból pedig Ferran Torres és Rapinha szerepel a sérült listán. 

Akárhogy is, a Barcának nagyon fel kell kötnie azt a bizonyos nadrágot, hiszen ennyi hiányzóval nem könnyű jól teljesíteni. 

A Napoli ezzel szemben majd' teljes kerettel operálhat, ráadásul a három héttel ezelőtti odavágó óta kis túlzással magára talált. A bajnokságban rangadót nyertek a Juve ellen, parádéztak a Sassoulóval szemben és már ott toporognak a TOP6 ajtaján. 

Nem nehéz tehát látni az ellentétet a két oldal között, a szenvedő és sérülésektől tizedelt Barcelona és az egyre inkább formába lendülő Napoli érdekes csatát hozhat. 

[4384186] 2024-03-12 21:00:00 Barcelona - SSC Napolix

Mire érdemes fogadni? 

Nyilván a Barcelonát botorság lenne lebecsülni, pláne hazai pályáján (még ha nem is a legendás Nou Camp a helyszín), mert minőség még így is maradt a csapatban. A kulcs az lesz, hogy mennyire tudják kontrollálni a mérkőzést. Az odavágón ez egészen sokáig sikerült is, meg is szerezték a vezetést is, ugyanakkor a Napoli fokozatosan 'jött bele' a meccsbe és a középpályán a második félidőre dominálni is tudott. Most is ez lehet a kulcsmomentuma a mérkőzésnek, márpedig a várható felállásokat elnézve, a dinamika inkább az olasz csapatrészben lehet több. 

Ilyen szempontból tehát nálunk nem a Barcelona szorzójában van az érték. 

A támadósorban lévő klasszisok persze akár el is dönthetik a találkozót, de abban biztosak lehetünk, hogy a Napoli nem fogja olcsón adni a bőrét. Zavarba hozható a Barca védelme, szerintünk a Napoli jó lehet egy gólra idegenben is, így a gól/gól opció a mérkőzésre kínált fő tippötletünk. 

Egy másik (extrém) ötletünk a büntetőre hajaz. Kemény, feszült és nagytéttel bíró találkozó lesz ez, becsúszhatnak hátul is hibák, így nem tartanánk ördögtől valónak, ha a játékvezetőnek a büntetőpontra kellene mutatnia. 

{"headTitle":"Barcelona - Napoli ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + 2.félidő 0.5 gól felett ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Lesz 11-es a rendes játékidőben ","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
IRÁNY A TIPPMIXPRO 
[4384186] 2024-03-12 21:00:00 Barcelona - SSC Napolix;