Tenisz

12.50-es oddsot néztünk ki Nadal meccsére

Két hónap kihagyás után Indian Wellsben ismét pályára lép a spanyol, de elsődleges célja az, hogy ne sérüljön meg újra.

Szerdán megkezdődnek az Indian Wells-i 1000-es verseny férfi mezőnyének küzdelmei, amelyben ott lesz az a Rafa Nadal is, aki két hónap kényszerpihenő után ragad ismét ütőt. 

A spanyol legendának nem úgy indult ez az év, ahogyan szerette volna, hiszen Brisbane-ben biztató volt a visszatérése azok után, hogy kihagyta majd a teljes 2023-as szezont, ám végül egy sérülés miatt nem tudta vállalni az Ausztrál Opent. 

"Az, hogy nem játszottam az Australian Openen, visszalépés. Jól ment a tenisz, jó érzéseim voltak. Ha ott pályára tudok lépni, majd utána Dohában is, akkor az az eredményektől függetlenül azt jelentette volna, hogy sínen vagyok. Ha meg kell állnod idősebb játékosként, akkor a tested már nem áll készen. Szükség van a mérkőzésekre, hogy a tested alkalmazkodjon a terheléshez. A szünetek alatt ráadásul a sérülésnek is nagyobb a veszélye. Itt nem csak a játék színvonala a kérdés.” - mondta Nadal (forrás: eurosport.hu). 

Rafa már Brisbane előtt sem fűzött nagy reményeket egy kiemelkedő eredményhez, Indian Wellsbe pedig végképp úgy érkezett, hogy gyakorlatilag csak az a célja, hogy végre újra élesben teniszezzen és ne sérüljön meg a salakszezon előtt. 

Nem tudom, milyen lesz a játékom, de most ez a legkevésbé fontos. Számomra most az a prioritás, hogy sértetlenül távozzak Indian Wellsből. Amit ki tudok még hozni magamból, azt a salakpályás szezonban szeretném megtenni; benne van, hogy ez lesz az utolsó idényem, de még nem döntöttem el 100%-ban.

- nyilatkozta a torna korábbi háromszoros bajnoka, aki első meccsén Milos Raonic ellen mérkőzik majd meg. 

Hasonló cipőben jár a kanadai is, Raonic tavaly a szezon közepén tért vissza két év kihagyás után és egyelőre meg sem tudja közelíteni azt a szintet, amikor világranglista-harmadik volt. Idén két tornán láthattuk, az Ausztrál Openen és Rotterdamban, de mindkétszer egy sérülés jelentette számára a verseny végét. 

A két játékos egyébként jól ismeri egymást, hiszen pályafutásuk során 10 alkalommal is megmérkőztek. Nadal 8-2-re vezet, de Raonic egyik győzelmét azt éppen Indian Wells-ben aratta a spanyol ellen, igaz annak már kilenc éve. 

 

Mire fogadjunk?


Aki itt most egy nagy tutit vár, annak csalódnia kell... Az biztos, hogy nem egy topformában lévő Nadalt láthatunk majd. Még azt is megkockáztatjuk, hogy egy kicsit óvatosabb lesz, hiszen nem lenne szerencsés újra összeszednie egy sérülést. Nehéz azért így fogadni erre a meccsre, pláne, hogy Raonic sincs a topon...

Ilyenkor nincs más teendő, mint vagy nem fogadni, vagy meghúzni valami nagy oddsot. Mi most utóbbi mellett döntöttünk és azt mondjuk, hogy Nadal 7-5-re elviszi az első szettet, ezért cserébe 12.50-szeres kasszát kapunk. Nem rossz!


✅ Tipp #1: Nadal 7-5-re nyeri az első szettet @12.50

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 6. 19:00