Tenisz

Nem cifrázzuk, erre fogadunk Nadal nyolcaddöntőjén

  • Cesc18

Az olasz New Yorkban egyszer már meglepte a korábbi világelsőt. Vajon a melbourne-i ütközetükön is borul a papírforma?

Hétfőn pont kerül a legjobb 16 küzdelmeinek végére és kialakulnak a negyeddöntős párharcok Melbourne-ben. A hátralévő nyolcaddöntők közül egyértelműen Fabio Fognini és Rafael Nadal ütközete ígéri az egyik legjobb szórakozást. 

{"headTitle":"Fabio Fognini - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-15 05:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fognini","odds":"5.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Nadal","odds":"1.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Az olasz fenegyerek mindig egy trükkös ellenfél, hiszen, ha egészséges és jó napot fog ki, akkor bárkire veszélyt jelent. Tisztában vannak ezzel a fogadóirodák is és éppen emiatt 1.15 környékén adják Nadal győzelmét, míg Fogninire 5.00 felett fogadhatunk. 

Ami érdekes, hogy az itáliai előző meccsén, Alex de Minaur ellen hasonlóan látták az esélyeket. Azon a találkozón Fognini három szettben borította a papírformát, ezzel pedig ki is vívta az oddsmesterek tiszteletét. Komoly meglepetés volt ez az olasztól, hiszen előtte egy hosszú, drámai döntő szettes meccset játszott, amelyen még ápolták is. Abszolút váratlan volt, hogy De Minaur ellen ilyen simán tudott nyerni, igaz, az ausztrál borzasztó gyenge napot fogott ki és az sem segített rajta, hogy kongott az ürességtől a lelátó.

Nadal számára is jól alakult eddig a torna, ugyanis nem találkozott kiemelt játékossal, sőt top 50-essel sem, így pedig elég simán, szettveszteség nélkül jutott el idáig. A kevés pályán töltött idő nála kulcsfontosságú az első héten, főleg, hogy hátsérüléssel bajlódott az AO előtt. Egyelőre úgy tűnik, hogy rendben van a háta, de kérdés, hogy egy 3+ órás meccset is gond nélkül le tud-e játszani. 

Ahogyan említettük, Fognini trükkös ellenfél, Nadal orra alá is többször borsot tört már. 2015-ben kétszer is legyőzte salakon, majd ugyanabban az évben a US Openen harmadjára is nyerni tudott a salakkirály ellen, méghozzá 0-2-ről fordítva. Tény, hogy az egy gyenge éve volt Nadalnak és összességében 12-4-re vezet az olasz ellen, azonban jó néhány győzelmét csak döntő szettben tudta kiharcolni. 

 

Mire fogadjunk?


Nadal nem tűnik sebezhetetlennek, az előző meccsén Cameron Norrie is szépen tartotta ellene magát. Fognini játékában még nagyobb potenciál van, főleg, ha olyan komolysággal veszi a meccset, mint De Minaur ellen. 

Fogadás szempontjából nem cifrázzuk, egyszerűen behúzzuk a 33-as line-ra az overt. Úgy véljük, hogy Fognini elcsenhet egy szettet, azonban erre ugyanazt az oddsot kapjuk, mint az overre, így egyértelműen az over mellett döntünk, ami akár Nadal 3-0-lal is lejöhet. 

{"headTitle":"Fabio Fognini - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-02-15 05:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 33 felett","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<