Premier League

Erre fogadnánk az Arsenal bajnokiján

Az Ágyúsok a Premier League 22. fordulójának nyitómeccsén Nottinghamben vizitálnak.

Hétközi fordulót rendeznek a Premier League-ben, a keddi meccsek közül pedig jelen cikkünkben a Nottingham-Arsenal ütközettel foglalkozunk. A fogadóirodák erősen a vendégek felé billentik a mérlegnyelvét, az Ágyúsokra ugyanis átlagosan 1.40-szeres oddson lehet fogadni.

Csapathírek

A hazaiak egyáltalán nincsenek kicsattanó formában, az új évben még nem sikerült rendes játékidőben mérkőzést nyerniük. Az FA Kupában a harmadosztályú Blackpool elleni az otthoni 2-2-t követően, idegenben is ugyanilyen eredményt hoztak össze, majd hosszabbítást követően diadalmaskodtak (3-2). Pénteken pedig a másodosztályú Bristol Cityhez látogattak ezen sorozatban, ahol gól nélküli remit játszottak, így ismételten újrajátszására kényszerülnek.

A PL-ben egy meccset vívtak meg 2024-ben, másfél hete 3-2-es vereséget szenvedtek a Brentford otthonában, aminek köszönhetően a 16. helyre csúsztak vissza a táblázaton, s négy ponttal vannak a vonal felett, igaz, a 18. pozícióban lévő Luton eggyel kevesebb találkozót vívott meg.

A Forestnél továbbra is temérdek a hiányzó, Awoniyi és Felipe sérülés, Nuno Tavares a szerződése értelmében, Aina, Niakhaté, Sangaré, Aurier, Boly és Kouyaté válogatottbeli szereplés miatt hagyja ki a keddi találkozót, míg Elanga és Origi játéka bizonytalan...

[4193744] 2024-01-30 20:30:00 Nottingham Forest - Arsenalx;

Ami a vendégeket illeti, az Ágyúsoknak sikerült lezárniuk rossz szériájukat, ugyanis négy nyeretlen mérkőzést követően másfél héttel ezelőtt 5-0-ra tudtak nyerni a Crystal Palace ellen a bajnokságban. A győzelemnek köszönhetően feljöttek a harmadik pozícióba, igaz, a lemaradásuk öt egység az éllovas Liverpool mögött.

Előtte viszont pocsék formában voltak, a PL-ben 1-1-et hoztak össze az Anfield Roadon, 2-0-ra kikaptak a West Hamtől hazai pályán, míg a Fulhamnél 2-1-re veszítettek, az FA Kupában pedig az Emirates Stadionban kaptak ki és estek ki a Liverpoollal szemben (0-2)...

Hiányzók terén rózsásabb a helyzet náluk, mint keddi ellenfelüknél, igaz, azért lesznek kimaradóik. Timber, Partey és Fábio Vieira sérülés, Tomiyasu és Elneny válogatottbeli szereplés miatt nem lép pályára, míg Gabriel Magalháes és Rice szereplése kérdéses.

Mire érdemes fogadni?

A Forest az utolsó három hazai meccsét rendre megnyerte az Arsenal ellen, mindemellett ősszel egy szoros találkozót hozott össze Londonban, igaz, végül 2-1-es vereséget szenvedett. Ugyanakkor az Ágyúsok pihentebben, jobb passzban és kevesebb hiányzóval várhatják a keddi találkozót, a papíron meglévő minőségbeli különbségekről nem is beszélve.

Avagy, ha londoniak akarnak még valamit a bajnokságtól, akkor az ilyen kaliberű találkozókat kötelező behúzniuk. Erre látunk is esélyt, sőt, úgy véljük, hogy a különbség akár több gólos is lehet, így pedig az Arsenalra fogadunk -1,25-ös ázsiai hendikeppel, amely tipp teljes mértékben csak akkor veszítene, ha a vendégek nem tudnának nyerni.


✅ Tipp #1: Arsenal -1,25 (ázsiai hendikep) @1.88

Fogadási határidő: január 30. 20:30