Bundesliga

A 7-0-s odavágó ellenére sem bízunk a Bayernben

Szépen gyülekeznek a viharfelhők Thomas Tuchel feje fölött, csapata pedig a teljes szétesés szélén áll.

Nehéz napokon van túl a Bayern, ám pihenésre nincs idő, a hét közbeni BL-kaland után már a Bochum elleni idegenbeli bajnoki következik. Müllerék fogadkoznak, hogy összekapják magukat, de ennek sok jelét nem láttuk még. A bukik persze óriási favoritnak hozták ki a címvédőt, mi azonban ezúttal sem vesszük ki a bajorok győzelmét.
 

Csapathírek
 

A Leverkusen elleni demoralizáló, 3-0-s vereséggel a Bayern München öt pontra sodródott az éllovas gyógyszergyáriaktól. A helyzet nem rózsás, de nem is megoldhatatlan, öt évvel korábban a 21. kör után pontosan ennyi hátránya volt Neueréknek a Dortmund mögött, ám akkor is sikerült fordítani. Mondjuk itt azért talán más a helyzet, de kétségtelen, hogy van még bőven hátra a Bundesligából. Papíron vasárnap nem kéne túl sokat izgulni, hiszen a Bochum elleni 73 meccsből 49-et nyert meg és csak kilencet bukott el a Bayern.

Tudtad? A buliknál már fordult a kocka, a végső sikerre a Kusen a favorit (1.50), míg a Bayern címvédésre a forduló előtt 2.62-szeres oddsot adtak!

Szegény embert az ág is húzza, gondolhatta Tuchel, hiszen fiai szerdán a Bajnokok Lifájában is jól beégtek. A Lazio jelenleg nem tartozik a Serie A élmezőnyébe, mégis sikerült 1-0-ra legyűrnie a münchenieket. Tuchelnek valahogy semmi nem akar összejönni az utóbbi időben, de ez már nem csak az ő számlájára írható, a csapat is kezd széthullani. A helyzetet nem segíti a sok hiányzó sem, de azt nem lehet mondani, hogy óriási hiány lenne valamelyik poszton.

A vendégeknél a Leverkusen ellen gyatra teljesítményt nyújtó téli igazolás, Boey is kidőlt, ahogyan Coman, Davies, Gnabry, Laimer és Sarr sem bevethető. Thomas Letsch számára egyszerűbb a képlet, hiszen az eltiltott Bero mellett csak a másodszámú portás, Michael Esser nem áll rendelkezésre.

[4222020] 2024-02-18 17:30:00 Bochum - Bayern Münchenx

Mire érdemes fogadni?

A Bayern támadógépezete sokáig olajozottan működött, de 2024-ben láthatóan nagyon akadozik. Tuchel számára rotálásra sincs nagyon lehetőség, hiszen továbbra is sok a sérült, varázsütésre pedig aligha javul fel majd csapata.

A Leverkusen és a Lazio elleni meccseken összesítve mindössze egy alkalommal találták el a kaput Kane-ék, így hiába gyengébb ellenfél a Bochum, újabb szenvedős 90 perc jöhet.

Ugyan az odavágón megszórták a VfL-t, de saját környezetében lényegesen jobban játszik a Thomas Letsch-legénység. A Vonovia Ruhrstadionban mindössze egyszer kapott ki az idény során a Ruhr-vidéki együttes, amely alig egy gólt kap átlagban saját közönsége előtt. Noha a cipzárt nehéz lesz behúzni a világklasszis Bayern-támadók előtt, a szervezett védekezést megelőlegezzük a hazaiaknak és kimenetel helyett a vendégek lövéseire célzunk, ebben garantáltan több az érték, mint az 1.30 körül pakolható "V"-ben. 


✅ Tipp #1: Bayern kaput eltaláló lövések - 7.5 alatt @1.65

✅ Tipp #2: Bayern kaput eltaláló lövések - 5.5 alatt @2.90
fogadási határidő: február 18. 17:30

[4222020] 2024-02-18 17:30:00 Bochum - Bayern Münchenx;