Afrika Kupa

Erős tippet találtunk az afrikai elődöntőre

Eddig nem fújják meg a hazai pályát az Afrika Kupán, erre pedig egy tippet is építünk.

Elődöntőihez érkeztek a kontinensviadalok Ázsiában és Afrikában, pontosabban előbbi esetén Jordánia a finalista párját várja, amely vagy Irán vagy Katar lesz. Eközben a fekete kontinensen Nigéria-Dél-Afrika és Elefántcsontpart-Kongói DK elődöntőkre kerül sor, melyből kiszemeltünk egy igen erős tippet.

4353246

A házigazda esélyesebbként várja a második mérkőzést, amelynek kuriózuma, hogy két olyan csapat találkozik, amely rendes játékidőben a tornán mindössze 1 meccsét nyerte meg az 5-ből. A kongóiak négy remi után Guineát már 90 perc alatt győzték le, míg az elefántok Bissau-Guinea ellen nyertek, Nigéria és az Egyenlítői Guniea ellen kapituláltak, az egyenes kieséses szakaszban pedig Szenegált és Malit a ráadásban gyűrték le.

Szinte adja magát egy döntetlenkörüli eredmény a találkozón, és nem is véletlen, hogy 3-as szorzó alatt fizet a remi, miként a gól line is 1.75 körülre van belőve. Szoros találkozó várható, a lapokhoz pedig szinte minden adott is.

Ez alól talán a Kongói DK csapata jelenthet kivételt, hiszen a Leopárdok eddig csak 7 sárga lapot kaptak a meccseiken, ami az egyik legkevesebb a tornán. A túloldalon viszont nem kímélik a sporttársak a torna házigazdáját, hiszen Elefántcsontpart a hosszabbításokkal együtt már 16-nál jár - ezzel vezeti is a rangsort.

A játékvezető a 33 éves líbiai Mutaz Ibrahim lesz, aki elég erős tornát fut. A sporttársnak ez lesz a negyedik mérkőzése, eddig 5, 9 és 4 lapokat adott, így joggal bízhatunk a széria folytatásában.

Több jó tippet is kiszemeltünk ide, az egyik ilyen a sima over. Ugyan a hosszabbítás lapjai nem számítanának bele a tippünkbe, azért 90 perc alatt is lazán összejöhet elegendő figyelmeztetés egy elődöntőben. Mindemellett érdemes behendiztetni az elefántokat. Eddig nem úgy tűnik ez az Afrika Kupa, mint ahol szándékosan fújnának a házigazdának, így pedig a számok alapján kicsi az esélye, hogy a Kongói Demokratikus Köztársaság kapja a több kártyát.


✅ Tipp #1: 4.0 lap felett @2.00

 

✅ Tipp #2: Elefántcsontpart +0 lap @1.95

 

Fogadási határidő: február 7. 21:00

 

[4353246] 2024-02-07 21:00:00 Elefántcsontpart - DR Congox;