Női kézi BL

Vélhetően nem jön ki jól ebből a meccsből a Fradi

Kemény feladat előtt a ferencvárosiak, akik a női kézilabda BL-ben a Herning-Ikast otthonában vizitálnak.

A dánok eddig jól mennek a BL-ben, nyolc kört követően a harmadik helyen tanyáznak. Igaz, az utolsó három meccsüket elbukták a sorozatban, a Fraditól egyszer (36-37), míg az Esbjergtől kétszer is kikaptak.

A világbajnokságot követően egy tétmeccset játszottak, szerdán 44-32-re nyertek a Ringköbing otthonában, így továbbra is a második helyen állnak hazájuk bajnokságában. Szerdán egyébként Brandt és Sögard (valamint a terhes Idéhn) sem lépett pályára a dánoknál.

A Fradinak jól sikerült az őszi szezon zárása, a BL-ben a Herning-Ikast elleni bravúrgyőzelmet követően a Zaglebie együttesét kétszer is lenyomta, így feljött a hatodik, továbbjutó helyre. Igaz, a hetedik Rapid Bukarestnek, de a negyedik Kristiansandnak is ugyanennyi egysége van...

Az NB I-et a Győr magabiztos legyőzésével zárta, majd a vb után a NEKA, valamint az Alba Fehérvár együtteseit is magabiztosan győzte le. Igaz, utóbbi meccsen Malestein, Böde-Bíró, Bordás és Tomori sem lépett pályára betegség miatt (mellettük Szöllősi-Zácsik és Cirjenics-Kovacsics is kimaradt).

Az Ikast képvisel nagyobb játékerőt, hazai pályán játszhat, s habár a Fradi teher nélkül léphet pályára, könnyen lehet, hogy sok minőségi kimaradója lesz. Így pedig érdemes lehet a dánokra fogadni, még akár -3,5-ös hendikeppel is, mi legalább is így teszünk.


✅ Tipp #1: Ikast -3,5 @1.90

Fogadási határidő: január 07. 14:00