Premier League

Fogadáskészítővel fogadunk a West Ham-Manchester United rangadóra

A nyolcadik helyezett Kalapácsosok a hetedik pozícióban lévő Vörös Ördögöket látják vendégül szombat kora délután.

A Premier League 18. fordulójának szombati napja egy rangadóval indul, ugyanis a West Ham a Manchester United csapatát fogadja. Az oddsmesterek számaival sem vagyunk előrébb, ugyanis szerintük teljesen háromesélyes a mérkőzés...

Csapathírek

A londoniak felemás passzban várhatják a hétvégi bajnokit. A Fulham elleni 5-0-s zakót követően két fontos sikert is elértek, hiszen az Európa Ligában 2-0-ra verték a Freiburgot, amivel köszönhetően behúzták csoportjukat, míg a PL-ben 3-0-val küldték haza a Wolvest, a siker által pedig a nyolcadik helyre léptek fel, a szombati ellenfelüktől pedig egy pontra vannak lemaradva.

Azonban szerdán komoly pofonba néztek bele, 5-1-es vereséget szenvedtek Liverpoolban az Angol Ligakupa keretén belül, így elbúcsúztak a sorozattól. Igaz, gyorsan tegyük hozzá, hogy David Moyes öt helyen is változtatott alapcsapatán...

A szombati meccsen ugyanakkor már vélhetően a legjobbjait veti be a skót menedzser, igaz, Antonio biztosan nem lép pályára, míg Aguerd és Cornet szereplése kérdéses.

A manchesteriek ugyanakkor három nyeretlen meccsel a hátuk mögött fordulhatnak a hétvégére. A bajnokságban előbb 3-0-ra kaptak ki otthon a Bournemouthtól, azt követően a Bajnokok Ligájában a Bayern München viccelte meg őket az Old Traffordon (0-1), aminek köszönhetően tavasszal egyik nemzetközi kupában sem szerepelhetnek, viszont vasárnap gól nélküli remit hoztak össze az Anfield Roadon.

No, sok következtetést nem kell abból a találkozóból levonni, a Vörös Ördögök végig védekeztek, mindössze egy kaput eltaláló lövést tudtak felmutatni, igaz, egy pontot így is szereztek, amivel a hetedik helyüket meg tudták tartani (a nyolcadik West Ham előtt egy ponttal visznek, a hatodik Newcastle csapatával szemben ugyanennyi a hátrányuk). Viszont érdemes kiemelni, hogy immáron több, mint három meccse, percben számítva 201 perce (!) nem szereztek gólt tétmeccsen...

A Liverpool elleni ütközeten Dalot a kiállítás sorsára jutott, így rá nem számíthat Ten Hag szombaton, mellette Malacia, Maguire, Casemiro, Lisandro Martínez, Mount és Diallo is biztosan kimarad sérülés miatt, míg Sancho, Lindelöf és Eriksen játéka bizonytalan, igaz, Bruno Fernandes letöltötte eltiltását, így visszatérhet.

Mire érdemes fogadni?

A két csapat legutóbb májusban találkozott, akkor a WHU 1-0-ra nyert hazai pályán, míg előtte az FA Kupában, illetve a PL-ben az Old Traffordon a manchesteriek győztek 3-1-re, valamint 1-0-ra.

Az előjelek alapján bármi benne lehet a pakliban, de így, hogy a Kalapácsosok lesznek a pályaválasztók (utolsó hat otthoni meccsükön nem kaptak ki, míg a Vörös Ördögök az elmúlt három idegenbelijükön nem tudtak nyerni), inkább ők az esélyesebbek, bár, ha az LFC-t le tudták nullázni a manchesteriek házon kívül, a fővárosiakat miért ne tudnák?

Avagy tényleg teljes mértékben elengednénk a kimenetelre való fogadást, még hendikeppel is, így pedig egy fogadáskészítős tippel próbálkoznánk. Szoros meccset várunk, ami véleményünk szerint és az előjelek alapján nem a gólokról szól majd, így 4,5-nél kevesebb találatra fogadunk, amit azzal egészítünk ki, hogy több, mint 3,5 büntetőlapra is teszünk. Egy ilyen horderejű meccsen négy lap simán benne van a pakliban, pláne úgy, hogy a WHU 2,71-es, az MU 2,53-as átlaggal bír idén ezen a téren, míg a játékvezető az a Simon Hooper lesz, aki az utolsó kilenc bajnokiján rendre "megcsinálta" ezt a határt...


✅ Tipp #1: Kevesebb, mint 4,5 gól + Több, mint 3,5 büntetőlap @1.80

Fogadási határidő: december 23. 13:30