La Liga

Három meccse nyerő ez a tipp a Barcára, bejöhet a Valencia ellen is

  • mr.blonde

Nincs könnyű hete a Barcának, hiszen egy héten belül a harmadik meccse következik. Az első kettő nem sikerült valami fényesre, de a Mestalla sem ígérkezik sétagaloppnak.

A La Liga hétvégi fordulójának talán legnagyobb érdeklődésre számon tartott mérkőzését rendezik vasárnap délután, a 12. helyen Valencia a fordulót a 6. pozícióból váró Barcelonát fogadja. A fogadóirodák számai között meglehetősen nagy különbségeket vélhetünk felfedezni a háromesélyes piacokon, az viszont közös mindenhol, hogy a Barca győzelme fizet kevesebbet. 

3629342

Csapathírek 

A vasárnapi barcelonai derbit követően csütörtökön a katalánok a Napoli ellen vívtak mérkőzést az Európa Ligában. Bár a gránátvörös-kékek nem játszottak rosszul és a helyzetek száma is megfelelő számú volt, végül csak 1-1-es döntetlent sikerült elérniük, amivel meglehetősen nehéz helyzetbe kerültek a továbbjutást illetően. A ziccerek elpuskázásában elsősorban Ferran Torres volt a ludas, de ezzel együtt a helye nem kérdőjeles ezen a találkozón, így Torres Adama Traoréval és Gavival ott lehet a Barca támadósorában. 

A középpályán is meglehet a de Jong, Busquets, Pedri trió, a védelemben viszont Dani Alves és Piqué eltiltása, valamint Araujo sérülése végett Mingueza, Dest és Eric Garcia kezdhet, ami minőségileg a szezon tapasztalatai alapján visszaesést jelenthet. 

A Valenciának nem kell a nemzetközi kupaszerepléssel bajlódnia, de ez persze nem is véletlen, ugyanis a Denevérek jelene nem túl fényes, a bajnokságban elfoglalt helyezésük pedig sokatmondó. Az andalúzok legnagyobb gondja, hogy nem tudnak két egymást követő meccsen jól és stabilan teljesíteni. A hétvégén az Alaves otthonában kapituláltak, viszont a hírek szerint a hazai kezdőcsapat megegyezhet a múlt héten pályára küldöttel. 

[3629342] 2022-02-20 16:15:00 Valencia - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

Hogy a Barcelona játéka Xavi kezei alatt fejlődik, az nem kérdés, viszont a hullámzás még itt is okoz kellemetlenségeket. Traoré érkezese egyelőre telitalálatnak tűnik, remekül adoptálta őt a gárda, a két gólpassza pedig jelzi is ezt. A támadójáték egyre inkább veszélyes, ha pedig a helyzetkihasználás is erősebb lesz, akkor a gólok is jönni fognak. 

Tudtad?
A rendes játékidőt tekintve a Barcelona december 8. óta nem szenvedett vereséget. Akkor a Bayern München múlta felül a katalánokat.

Egyelőre viszont azért itt még akadnak problémái a katalánoknak, így a Valenciát mi nem írnánk le teljesen. Főleg úgy nem, hogy a vasárnapi Barcelona védelem se nem összeszokott, se nem ugyanaz a minőség, így azért a Mestallában a Denevérek szerintünk jók lehetnek legalább egy gólra. 

Erre a meccsre egy olyan tippet választottunk ki, amely mindkét csapat részéről vár legalább 1-1 találatot, viszont emellett a Barcelonának el kell kerülnie a vereséget. Ennek a két kimenetelnek az összegyúrásával 2.17-es szorzót kockáztathatunk meg. 

{"headTitle":"Valencia - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-02-20 16:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"X2 + Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3629342] 2022-02-20 16:15:00 Valencia - Barcelonax;